Parttime Klantenservice Exclusieve Modemerken

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Almere
Salaris € 1820,- per maand

Functie omschrijving

Wat ga jij doen?
Op de afdeling Klantenservice van dit warenhuis komen dagelijks vele vragen binnen van klanten via de telefoon, e-mail, chat of social media.
Jij staat de klanten netjes en correct te woord en helpt hen met uiteenlopende zaken zoals: vragen over de artikelen, de levertijden, retourzendingen, spaarprogramma’s, lopende acties e.d. Soms moet je even bellen met een andere afdeling voor de benodigde informatie of bel je even met één van de filialen om de klant zo goed mogelijk te helpen. Jouw hulpvragen van de klanten zijn dus heel breed en heel divers. Alle gegevens voer jij tijdens en na het gesprek in door middel van het geautomatiseerde systeem.

Je vertegenwoordigt een aantal kledingmerken uit het hogere segment met bijbehorende accessoires zoals Gucci, Michael Kors e.d. Jouw klanten behoren dan ook uit het hogere segment en verwachten natuurlijk dat jij hen op perfecte wijze helpt en te woord staat.
Ben jij die enthousiaste nieuwe klantenservice medewerker die het team komt versterken?

Deze parttime functie is vanaf 16 uren per week in te vullen, maar je kunt ook natuurlijk fulltime werken als jij dit wilt.  De functie is voor onbepaalde tijd en zal ingevuld op uitzendbasis.
De Klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 08:30 tot 20:00. Je komt te werken op de locatie Almere.

Belangrijk:
Tijdens de sollicitatieprocedure wordt een schriftelijke test afgenomen door het bedrijf, die bestaat uit een aantal voorbeelden die in de praktijk kunnen voorkomen met vragen zoals "Hoe los jij dit op?". De bedoeling is dat jij schriftelijk deze selectievragen beantwoordt en jouw oplossingen schriftelijk aangeeft.
Kom jij goed door deze test? Dan heb jij de baan!

Zoektermen: klantenservice, contactcenter, customer service, inbound klantenservice, parttime, fulltime, bijbaan, studentenbaan, weekendbaan, weekendjob, bijverdienen, deeltijd, onbepaalde tijd, medewerker callcenter.
 

Wat wij bieden

 • Parttime klantenservice inbound functie;
 • Werken binnen een succesvolle onderneming van naam;
 • Functie voor onbepaalde tijd;
 • Jouw bruto uurloon is € 10,50 vanaf 21 jaar en ouder, exclusief 8 % vakantiegeld en bijkomende uitzendreserveringen (= € 1.820,00 bruto per maand bij 40 uren per maand);
 • Werk je in de avond of weekend dan ontvang je hierover een toeslag;
 • Reiskostenvergoeding.             

Wat wij vragen

 • Klantvriendelijke instelling;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Goed en correct kunnen omgaan met klanten uit het hogere segment;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent goed in staat de selectietest positief af te ronden;
 • Je bent tussen 16 tot 40 uren per week beschikbaar; 
 • Goede en vlotte omgang met de computer;
 • Servicegerichte en commerciële instelling;
 • Je woont in Almere of in de directe omgeving, zoals Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Muiderberg, Weesp of Muiden.

Over het bedrijf

Dit bekende warenhuis heeft meerdere filialen door geheel Nederland. Het assortiment behoort tot het hogere segment en is te koop in vele winkels. Je komt te werken op de locatie Almere.

Solliciteren

Indien je interesse hebt in deze klantenservice functie, dan kun je middels de button op deze pagina solliciteren.

BELANGRIJK:
Om in aanmerking te kunnen komen voor de eerste selectieronde dienen wij de volgende gegevens van jou te ontvangen:

 • Een bijgewerkt en recent CV (=noodzakelijk)
 • Een korte en bondige motivatiebrief (=noodzakelijk)


Sollicitatieprocedure:
Indien jij hebt voldaan aan de hierboven gestelde eisen en procedure, dan zullen wij jouw sollicitatie binnen 48 uur beantwoorden en je kunt dan ook een telefoontje van ons verwachten. Heb je binnen deze termijn geen reactie van ons ontvangen, dan kun je aannemen dat wij op basis van de door onze opdrachtgever gestelde eisen geen match zien.


Deel via social media:

Ab Kettenis

Ab Kettenis

088 – 99 88 736
abkettenis@werktalent.com

WhatsApp Ab Kettenis     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent