Oog voor detail? Scherp inzicht? Ga aan de slag als sorteerder!

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2400,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb jij een geldig VCA certificaat en eigen vervoer? Sta je er voor open om in een 3-ploegendienst te werken van maandag t/m vrijdag en ben je naast scherp ook nog eens opgeruimd? Lees dan snel verder!

Over de functie

Benieuwd wat je als sorteerder bij Aluchemie zoal doet?

Bij Aluchemie worden er anodeblokken geproduceerd. Tijdens de productie kan het voorkomen dat deze blokken niet voldoen aan de regels en dus worden afgekeurd. Dit kan komen doordat er iets mis is gegaan tijdens de productie of doordat er een blok tijdens het vervoeren over het terrein is gevallen. Hierdoor kan een anodeblok breken of scheuren.

En wat dan?
Op zo’n moment kom jij er aan te pas! De afgekeurde blokken gaan naar een zogenoemde ‘brekerij’ waar ze kapot geknipt en afgebroken worden tot kleinere blokken. Deze kleinere stukken worden op een transportband gelegd richting de ovens en aan jou de taak om deze stukken te controleren op oneffenheden en metaal. Op het moment dat jij een oneffenheid of stukje metaal tegenkomt zet je alles stil en verwijder je het anodeblok van de band. Naast het checken zorg je er ook voor dat je werkplek de hele dag schoon en netjes blijft! De werkverdeling zal bestaan uit: 60% sorteren, 40% opruimen.

Dit alles doe jij in een 3-ploegendienst waarbij je elke week één bepaalde dienst draait oftewel: je begint met de nachtdienst van 23:00 tot 07:00 uur, de week daarna middagdienst van 15:00 tot 23:00 uur en de week daarna ochtenddienst van 07:00 tot 15:00 uur. Elk weekend ben je lekker vrij!

Wat wij bieden

Wij bieden je naast een leuke werkplek ook het volgende:

• Een bruto uurloon van €14,40 (inclusief ploegentoeslag van 20%)
• Dit betekent dat je bruto maandloon uitkomt op €2500,-
• Vast werk bij een vaste opdrachtgever
• Reiskostenvergoeding
• Fulltime (40 uur per week) aan de slag
• Werken binnen een grote organisatie

Wat wij vragen

Niet iedereen kan zomaar sorteerder worden. Je zal aan een aantal eisen moeten voldoen:

• Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• Fulltime beschikbaar van maandag t/m vrijdag
• Bereid tot het werken in 3-ploegendiensten (nacht, middag, ochtend)
• Je bent woonachtig in Den Haag/Rotterdam e.o.

Over het bedrijf

Voor de verandering mag je nu al weten wie onze opdrachtgever is:

Onze opdrachtgever is Aluchemie welke een marktleider is op het gebied van aluminiumtechniek en produceert anodeblokken. De ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben zij hoog in het vaandel staan. Daarnaast hechten zij veel waarde aan betrokkenheid, doorpakken en gaan zij voor de beste prestaties. Het bedrijf houdt mens en milieu in acht tijdens het productieproces maar ook in de wijze waarop zij omgaan met hun omgeving. Bij Aluchemie kom je dagelijks veel collega’s van WerkTalent tegen denk hierbij aan klemheftruck chauffeurs.

Solliciteren

Ben jij dé scherpe sorteerder die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent