Kanter gezocht die de productie een boost wil geven!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dongen
Salaris € 2450,- per maand
Direct naar:
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag een belangrijk onderdeel zijn in dit mooie, groeiende bedrijf? Lees dan snel verder

Over de functie

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit het kanten van kleine series dun plaatwerk. Nauwkeurigheid van werken is belangrijk omdat we op ± 0,3 of soms ± 0,2 mm nauwkeurig kanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk: je stelt zelf de machines af en je controleert je eigen werk met eigen meetapparatuur. Hierdoor is het een zeer zelfstandige en afwisselende functie.

Wat wij bieden

Van Schijndel Metaal biedt een prima salaris, de mogelijkheid tot het volgen van functiegerichte opleidingen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Grootmetaal. Daarnaast kom je te werken bij een bedrijf met een prettige werksfeer, goede arbeidsomstandigheden en uitstekende toekomstmogelijkheden.

Wat wij vragen

Wie ben jij?

  • Werkervaring als kanter in de metaal
  • Minimaal MBO niveau 2 richting metaal of vergelijkbaar
  • De juiste werkhouding, mentaliteit en bereid zijn voor het volgen van interne cursussen en opleidingen
  • Werktijden in ploegendienst zijn afwisselend per week van 6:00 tot 14:30 en van 14:30 tot 23:00 uur.

Over het bedrijf

Onze klant is een modern productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van plaatwerk. Ze maken producten voor o.a.; voedsel-, elektronica- en de displaybranche. Je gaat werken met plaatwerk van staal, RVS en aluminium tot en met 3 mm dikte. Binnen het bedrijf beschikken we vanzelfsprekend over een compleet uitgeruste productiehal, maar ook over een ontwerpafdeling, gereedschapsmakerij en een eigen finish en eindmontage afdeling. Er heerst een open bedrijfscultuur waar iedereen elkaar bij de voornaam noemt. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren en ze gaan de komende periode de werkplaats nog.

Solliciteren

Heb jij interesse? Of wil je meer informatie? Reageer dan direct: brianhauwert@werktalent.com 

Deel via social media:
Brian Hauwert

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent