Kalibratie specialist voor on site functie

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2400,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Als On site Service Engineer met kalibratiekennis kom je te werken bij één van de grootste wereldspelers binnen de proces-, meet- en regeltechniek. Je komt te werken bij één van de klanten van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bekend merk dat levensmiddelen produceert voor de Consumentenmarkt en is gevestigd in de omgeving van Leiden.
Bij de jou toegewezen klant voer je diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan instrumenten van het bedrijf. Daarbij werk je samen met verschillende contactpersonen van de opdrachtgever en het team van jouw bedrijf.
Jouw takenpakket omvat onder andere:

 • Uitvoeren van technische onderhoudswerkzaamheden aan (proces)instrumentatie;
 • Je inspecteert, onderhoudt en kalibreert een breed pakket van instrumenten met behulp van werkinstructies;
 • Het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties aan de instrumenten van jouw bedrijf en die van ander fabricaat;
 • Het in bedrijf nemen van instrumenten, alsmede instructie geven aan bedieningspersoneel;
 • Dagelijks afstemmen van technische werkzaamheden met de contactpersonen van de klant;
 • Rapporteren van technische werkzaamheden;
 • Diverse administratieve taken, waaronder planning en coördinatie van de uit te voeren werkzaamheden;

Wat wij bieden

Geboden wordt een vaste baan voor een fulltime dienstverband bij één van 's-werelds belangrijkste spelers in de markt van producten en oplossingen op het gebied van meet- en regeltechniek. Je komt te werken bij één van de opdrachtgevers van dit bedrijf in de regio Leiden. Het betreft hier een groot industrieel productiebedrijf binnen de food-sector.
Naast een mooi aanvangssalaris tussen de 2400 en 3200 euro bruto per maand biedt het bedrijf jou een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling, zeer goede pensioenregeling, etc.

Wat wij vragen

Je bent een allround georiënteerde (kalibratie) technicus en bekend met verschillende meetmethoden, zoals flow, druk, niveau, temperatuur, analyse meettechniek en analyzers.
Je bent in staat zelfstandig te werken en binnen een klein team de (eigen) werkzaamheden te organiseren.

 • Je beschikt over een technische opleiding op MBO-niveau (3 of 4) richting Electro(nica), Meet- en regeltechniek of Procestechniek;
 • Je hebt technische affiniteit en een achtergrond met instrumentatie;
 • 1 – 3 jaar werkervaring;
 • VCA certificaat basisveiligheid;
 • Je hebt een klantvriendelijke, flexibele en commerciële instelling;
 • Je bent woonachtig in de een straal van 40 kilometer rond Leiden;

Over het bedrijf

Dit wereldwijd opererende bedrijf is specialist binnen de proces- en elektrotechniek. In de omgeving van Weesp staat het BeNeLux-hoofdkantoor van waaruit diverse projecten worden begeleid bij vooraanstaande industriële opdrachtgevers.
Voor deze functie is WerkTalent op zoek naar een kandidaat in de regio Leiden, alwaar de opdrachtgever van onze klant is gevestigd.

Solliciteren

Indien je jezelf herkent in deze rol en voldoet aan de eisen, dan kun je solliciteren middels de button op deze pagina of jouw CV met motivatiebrief sturen aan: almere@werktalent.com 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent