Monteur machinepark in dagdienst!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2100,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Je gaat (op basis van jouw woonplaats) naar klanten in de omgeving. Afhankelijk van jouw voorkeur ga je naar dezelfde klant of steeds wisselende klanten (met de bedrijfswagen of lekker met de fiets). Hier ga jij je bezighouden met alle zaken op het gebied van smeertechniek. Dit gaat best ver, de juiste smering op correcte wijze aangebracht kan zorgen voor een besparing van tonnen! Zonder smering geen draaiende machines!
 

Wat wij bieden

  • Een mooie technische fulltime baan voor langere tijd
  • Werken bij de mooiste en modernste productie bedrijven in Midden-Brabant (dit wordt afgestemd op jouw woonplaats)
  • Salaris tussen € 2.100,- en € 2.600,- bruto per maand
  • 26 vakantie dagen per jaar
  • Reiskosten vergoeding (als het op de fiets net iets te ver is)
  • Vooruitzicht op een vaste aanstelling
  • Een GRATIS fitness abonnement dat je wordt aangeboden door WerkTalent


 

Wat wij vragen

Heb jij altijd al een technische baan willen hebben? Dan is dit je kans! Een energieke en gemotiveerde werkhouding is voor deze baan belangrijker dan je diploma's. Je hebt twee rechter handen, je vindt het niet erg om vies te worden en je wordt blij van werken in volledig geautomatiseerde productieomgevingen. Verder woon je in de omgeving van Tilburg, Waalwijk of Breda, ben je in het bezit van een rijbewijs B en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ow en niet te vergeten.. Jij bent op zoek naar een leuke technische baan waar je de komende 10 jaar mee vooruit kunt!

Over het bedrijf

Al meer dan 100 jaar is dit bedrijf een gevestigde naam in de smeer- en olie industrie. Zij zijn verbonden aan grote namen als Shell Nederland en staan vele bekende productie bedrijven uit de regio Tilburg bij als het aankomt op het onderhouden van de machineparken.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Druk dan snel op de solliciteer button en stuur mij je CV en motivatie! Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel me gerust even op of app of mail je vragen naar: 0644524886 of isaohorella@werktalent.com

Deel via social media:
Isa Ohorella

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent