Inbound Supply Chain

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2100,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Jij gaat er voor zorgen dat de leveranciers hun afspraken nakomen en waar nodig zoek jij de best passende oplossing.

Over de functie

Als inbound supply chain coordinator ben je verantwoordelijk voor de inkomende goederen. Je schakelt met leveranciers over levertijden, voorwaarden en waar nodig ga je op zoek naar een passende oplossing. 

Hoe werkt dit dan precies?

 • De sales afdeling haalt de opdracht binnen;
 • De inkoop afdeling koopt de producten in;
 • Jij schakelt met de leveranciers.


Je verantwoordelijkheden liggen onder andere bij: Accepteren van de juiste inkooporders; Opvolgen van inkooporders; Zorgen voor een juiste oplossing als de levertijd niet gehaald wordt; Controleren en aanmaken van juiste (douane) documenten; Binnenkomende goederen correct aanmelden bij het warehouse.

Als vanzelfsprekend horen hier veel administratieve werkzaamheden bij en ben jij degene die overzicht kan bewaken en informatie kan verstrekken over de status.

Wat wij bieden

Wij zijn ons er van bewust dat er een hoop van je gevraagd wordt, je functie is hectisch en je bent een onmisbare schakel in de keten. Wij willen je graag goed belonen voor het werk dat je doet.

Wij bieden het volgende:

 • Een fulltime, vaste functie=;
 • Direct een (bepaalde tijd) contract;
 • Kans op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Prima startsalaris tussen €2.100 en €2.500 bruto per maand;
 • Gezamenlijke lunchens en bedrijfsborrels.


Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers altijd up-to-date zijn betreft wet - en regelgeving. Wij bieden daarom regelmatig trainingen en cursussen zodat we onze kwaliteit dagelijks kunnen waarborgen.

Wat wij vragen

Om deze functie goed in te kunnen vullen, zijn er een aantal eisen waarvan wij verwachten dat je deze moet bezitten.

 • Minimaal MBO niveau 4, aangevuld met een (logistieke) opleiding;
 • Enkele jaren ervaring in een (internationale) logistieke organisatie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Ook ben je stressbestendig, accuraat en kan je goed overzicht bewaren.

Over het bedrijf

Onze partner is een internationaal, maatschappelijk betrokken organisatie welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen jaren hebben zij een enorme groei door gemaakt en mede daardoor hebben zij behoefte aan uitbreiding.

De sfeer welke je kan verwachten hangt dicht aan tegen een bankcultuur; jasje, dasje, mantelpakjes: het passeert regelmatig de revue. Maar ook als jij lekker in een zomerjurkje of polo wilt paraderen, ben je van harte welkom; als je maar verzorgd bent en een frisse uitstraling hebt! Ook kennen wij een open en informele bedrijfscultuur, de directeur luncht net zo graag met de magazijn medewerkers als de accountmanager!

Wij zijn ruim een jaar geleden verhuisd naar een prachtige, nieuwe locatie vlakbij Gorinchem, en zijn dus makkelijk te bereiken vanaf Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je de gehele procedure.

Meer weten of snel reageren? Bel, mail of app naar Floortje de Valk: 06-19034538 / floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent