Ervaren Planner voor Technisch Service team gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 2300,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Dagelijks komen bij jou calls binnen m.b.t. storingen, aanpassingen en vragen van klanten. Als ervaren Planner kom jij direct in actie en zorgt voor een zo optimaal mogelijke planning van de werkzaamheden, beschikbare medewerkers en activiteiten. Je maakt de afspraken voor de monteurs voor onderhoudsbeurten en storingen en koppelt dit terug naar de klanten.
Samen met jouw collega's op de afdeling Planning, hou jij de kwaliteit van de geleverde service en het nakomen van de afspraken met de klanten in de gaten. Met jou in het team kan er niets mis gaan en zijn de klanten altijd tevreden. Uiteraard zorg je voor een goede administratie van de calls en voor de controle van uitgevoerde werkzaamheden.

Deze fulltime functie is voor onbepaalde tijd. Het bedrijf biedt jou direct zelf een contract aan; je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.

Zoektermen: logistiek, transport, planning, planner, service, logistiek planner, onderhoudsplanner, onderhoud, maintenance, serviceplanner, service planner, servicemonteur, monteur, coördinator, technische dienst, storingsmonteur, onderhoudsmonteur, fulltime plannersfunctie
 

Wat wij bieden

 • Een mooi salaris tot € 2.800,00 bruto per maand passend bij een geschikte kandidaat; een hoger salaris behoort niet tot de mogelijkheden;
 • Werken bij een wereld marktleider;
 • Moderne en professionele werkomgeving;
 • Actieve en gedreven collega’s;
 • Meer dan goede arbeidsvoorwaarden.


 

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een afgeronde én aantoonbare MBO opleiding niveau 3 of 4 (=absolute vereiste);
 • Ervaring opgedaan als Planner (=absolute vereiste);
 • Servicegerichte en klantvriendelijke instelling en karakter;
 • Je bewaart het overzicht en je kunt goed onder druk presteren;
 • Je bent fulltime (40 uren in de week) beschikbaar; parttime werken is niet mogelijk;
 • Je woont in Almere of in de directe omgeving zoals Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Huizen, Amersfoort, Naarden, Bussum, Hilversum, Weesp, Muiden, Diemen.


 

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een wereld marktleider. Het bedrijf in Almere is onderscheidend in kwaliteit en professionaliteit. De organisatie beschikt over diverse dochterondernemingen in Nederland.

Solliciteren

Indien je interesse hebt in deze fulltime plannersfunctie, dan kun je middels de button op deze pagina solliciteren of jouw CV en motivatiebrief sturen aan: almere@werktalent.com.

BELANGRIJK:
Houd daarbij rekening dat wij een CV én gerichte motivatiebrief verwachten! Reacties zónder bijgewerkt CV of zónder motivatiebrief nemen wij niet in behandeling.

Sollicitatieprocedure:
Indien je voldoet aan de hierboven gestelde eisen zullen wij jouw sollicitatie binnen 48 uur beantwoorden. Heb je binnen deze termijn geen reactie, dan kun je aannemen dat wij op basis van de door onze opdrachtgever gestelde eisen geen match zien.

Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent