Ervaren medewerker bediening 32uur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zwolle
Salaris € 1500,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Als ervaren medewerker bediening ben je ook tevens gastheer/gastvrouw en ben je in staat een drietal andere parttime collega's aan te sturen.  Je bedient de gasten voornamelijk lunch, diner, hightea en highwine maar ook op feestjes en alle andere voorkomende gelegenheden. 
Onze klant heeft een uniek concept op een unieke locatie in Zwolle. Er heerst een prettige werksfeer binnen dit kleine team en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. je werkt met verse en biologische producten en hebt te maken met collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt.
In de zomer (apr t/m okt) ben je 7dagen per week open en daarna gaat het bedrijf op maandag dicht. 

Wat wij bieden

Wat bieden wij in deze fulltime functie :

  • Bruto maandsalaris van €1500 afhankelijk van ervaring
  • Vast werk en Fulltime
  • Doorgroeimogelijkheden en eigen inbreng
  • Informele sfeer binnen klein team
  • Onderdeel uitmaken van uniek concept op een unieke locatie
  • Eigen uren invullen door de week

Wat wij vragen

Wat vragen wij:

  • Ervaring en aansturend vermogen
  • Weekenden beschikbaar en flexibele instelling 
  • Goed ABN en communicatief vaardig
  • Representatief en gastvrij

Over het bedrijf

Het is dé plek waar je terecht kunt voor een kopje koffie, maar ook kunt genieten van een lekkere lunch of een mooi gerecht met goede wijn in de avond.Opdrachtgever is het 1e restaurant van Zwolle met een EKO keurmerk. Onze kaart bestaat uit 80-100% biologische producten, hiermee dragen wij ons steentje bij aan de toekomst voor onze kinderen.

Het pand van onze opdrachtgever is duurzaam en groen gebouwd. Het hele gebouw bestaat uit duurzame materialen. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor de elektriciteit in het gebouw en een zonneboilersysteem zorgt voor warm water. We maken dus optimaal gebruik van de gratis zonne-energie. Ook beschikt ons gebouw over een groen dak. Dit levert een goede geluidsisolatie en warmtewering op en verbetert het zonnepanelen-rendement.

Solliciteren

Graag maken wij persoonlijk kennis met jou! De koffie staat voor je klaar en graag bespreken wij deze functie en jouw wensen met elkaar. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd even bellen. Wij zijn te bereiken op: 038 303 02 50.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent