Montagemedewerker Kozijnen (Vaste baan!)

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Elst
Salaris € 2250,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:

Over de functie

Als monteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het gereedmaken van stalen puien en aluminium kozijnen. Je controleert de producten op kwaliteit volgens vastgestelde kwaliteitseisen. Aan de hand van tekeningen monteer je zelfstandig, of in samenwerking met een collega, het hang- en sluitwerk. Ook houd jij je bezig met het aanbrengen van glaslatten of plaatwerk. Uiteindelijk zorg je ervoor dat de producten zorgvuldig verpakt worden.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een mooi bedrijf met een hecht team waar iedereen welkom is. Er wordt flink geïnvesteerd in de medewerker door middel van bedrijfsuitjes, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer! Daarnaast krijg je:

  • 27 vakantiedagen + 13 ATV Dagen (totaal 40 vrije dagen per jaar);
  • Een salaris tussen de € 2.250,- en € 2.500,- bruto per maand;
  • Een fulltime vaste baan;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Interne leer- en doorgroeimogelijkheden.

Wat wij vragen

Ben je technisch aangelegd en heb je enige ervaring in het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder ben je:

  • Woonachtig in de omgeving;
  • leergierig;
  • Een echte aanpakker.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gelegen bij een plaatsje in de buurt van Elst (tussen Arnhem en Nijmegen). Het is een specialist in de kozijnen en puien en ze opereren wereldwijd. Het is een trotse club die achter hun producten staan.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent