Klantenservice Medewerker outbound parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Jij bent het aanspreekpunt voor onze klant, één van de meest bekende en toonaangevende winkelketens van Nederland, op ons service center in Arnhem.

Over de functie

Onze opdrachtgever is een informele organisatie met een prettige werksfeer. Om ervoor te zorgen dat elk klantcontact een waardevol contact is, zoeken we naar mensen met een grote mate van respect naar de klant en de geldende wetgeving. Bij deze organisatie heb je de mogelijkheid om te werken aan verschillende projecten, waardoor je je talent op het gebied van verkoop en services verder kunt ontwikkelen en ervaring op doet met werken voor opdrachtgevers uit verschillende branches.Voor één van deze projecten in Utrecht zoeken we enthousiaste servicegerichte collega’s. Samen met je team zorg je  ervoor dat iedere klant een goed gevoel overhoudt aan het contact met jou, want jij vertegenwoordigt de opdrachtgever.

Wat houdt het werk in?

Je gaat werken voor een bekende, toonaangevende winkelketen die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Als klantenservice medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen die binnenkomen via de telefoon, mail, chat of social media. Je verwerkt alle informatie uit de contacten direct in de systemen en biedt een zo volledig mogelijk antwoord of oplossing voor de klant. Dat betekent ook dat je soms schakelt met andere afdelingen of één van de winkels. Klanten kunnen bij jou terecht voor alle vragen m.b.t. het shoppen, zowel in de webshop als in de winkels. Het kunnen vragen zijn omtrent levertijden, retouren, een specifiek product of vragen over het loyaltyprogramma of een workshop; heel afwisselend dus!

Benieuwd hoe een werkdag eruit kan zien?

Vandaag start je werkdag pas om 13:00 en je collega’s zijn blij dat je er bent. De nieuwe folder is uit en daar staan een paar mooie aanbiedingen in. Je eerste telefoontje is van een vader die voor de verjaardag van zijn dochter heel graag dat rode jurkje van pagina 8 wil bestellen. Hij heeft geen idee hoe het werkt met die maattabellen dus heeft dringend je hulp nodig. Je helpt hem met de bestelling en attendeert hem op die leuke slingers en confetti ballonnen die in de Sale zijn. Met een goed gevoel en een ‘thanks voor je hulp’ hangt meneer op. Dat is een goed begin van je dag, next call.

Wat wij bieden

Wat we bieden

 • Een goed salaris en 22 vakantiedagen
  -Mooie Bonussen
 • Vast werk
 • Je mag zelf bepalen op welke dagen en dagdelen je werkt, wij vragen je alleen minimaal 1 avond in de week en 1 zaterdag in de maand beschikbaar te zijn
 • Reiskostenvergoeding indien je > 10 km van kantoor woont
 • Professioneel team en een informele werksfeer
 • Goede begeleiding en training

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

 • Je Nederlands en Engels is uitstekend in woord en geschrift.
 • Je zoekt een (bij-)baan voor langere tijd.
 • Je vindt contact met mensen leuk en jij weet wat echte service is. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als customer service, webcare en of in een callcenter
 • Je werkt hard en houdt van een geintje op de werkvloer.
 • Je bent parttime beschikbaar
 • Je woont in Nijmegen, Arnhem, Wageningen of Ede

Over het bedrijf

Een medewerker aan het woord: "Het “kloppend hart” van ons bedrijf zijn onze agents die zich elke dag weer voor 100% inzetten voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, geslacht, leeftijd etc. Wij zorgen ervoor dat de verschillende talenten van onze medewerkers aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachten. Bij ons werken dagelijks 900 collega’s verspreid over 11 locaties. Het maakt niet uit in welke functie of in welk team, samen zijn wij verantwoordelijk voor waardevol klantcontact."

Solliciteren

Stap 1: Jij schrijft je in voor de vacature,
Stap 2: Ik bekijk jouw sollicitatie
Stap 3: Je komt langs op de vestiging om jouw wensen en je nieuwe baan te bespreken
Stap 4: Ik stuur jouw profiel naar het bedrijf
Stap 5: Je mag mogelijk langskomen op gesprek bij het bedrijf?
Stap 6: Mag je starten? Mooi!
Stap 7: Mag je niet starten? Dan kom je in onze talentpool en kijken we naar een andere uitdaging!

Ben jij enthousiast? Bel, mail of app mij dan via 06-13240667 of anitavanbaaren@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent