Accountmanager binnendienst outbound

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Het closen van de deal, vragen om de handtekening, kortom, verkopen klinkt jou als muziek in de oren.

Over de functie

Je werkt fulltime op een callcenter in Utrecht samen met een team van enthousiaste collega's. Aan de hand van opdrachten en een belscript leg je telefonisch contact met diverse contactpersonen binnen verschillende lagen van het MKB. Doel is de verkoop van dienstverlening en/of producten. Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide (betaalde) training en inwerkperiode.
Bij gebleken geschiktheid bestaat de kans op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Salaris € 10,26 bruto per uur (21 jr eo) exclusief bonussen
Reiskostenvergoeding
Zelf je uren indelen
Informele werksfeer
Uitstekend bereikbaar met OV

Wat wij vragen

32-40 uur per week beschikbaar tijdens kantooruren
Goede communicatieve vaardigheden
Servicegericht
Commercieel gedreven: potentie om een "nee" om te buigen in een "ja"
Volhardend
 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is het eerste contactcenter van Nederland. Van oudsher verzorgen zij telefonisch contact met derden met een commerciële insteek. Hun klanten bevinden zich in ondermeer de energie, telefoon/internet en media markten.


Vanaf dit jaar zijn ze onderdeel van een grotere organisatie en zullen ze naast verkoopgerichte gesprekken ook leads verrijking en service gesprekken gaan verzorgen. Uiteraard blijven de verkoopgesprekken het primaire onderdeel van de organisatie.


Zij hechten heel veel waarde aan hun mensen en doen dan ook alles in begeleiding en training op het gebied van succesvolle commerciële gesprekken.


Jij neemt discipline en de wil om te leren mee, zij bieden je de rest!

Een medewerker aan het woord: "Het “kloppend hart” van ons bedrijf zijn onze agents die zich elke dag weer voor 100% inzetten voor onze opdrachtgevers en hun klanten.


Iedereen is welkom bij ons, ongeacht achtergrond, opleidingsniveau, geslacht, leeftijd etc. Wij zorgen ervoor dat de verschillende talenten van onze medewerkers aansluiten bij de wensen en eisen van de opdrachten.


Bij ons werken dagelijks 900 collega’s verspreid over 11 locaties. Het maakt niet uit in welke functie of in welk team, samen zijn wij verantwoordelijk voor waardevol klantcontact."

Solliciteren

Reageer meteen door op de button te klikken of bel/mail/app voor meer informatie.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent