Magazijnmedewerker / Voorraadbeheerder

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2300,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een vaste baan, wil jij je binden voor de lange termijn als Magazijnmedewerker/ logistiek medewerker? Wij komen graag met jou in contact en bemiddelen je naar Jouw nieuwe vaste Baan.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur in de regio Leiden die op zoek is naar een vaste baan en zich voor de langere termijn wilt binden.

Jij krijgt een belangrijke rol in het productieproces; je zorgt ervoor dat binnenkomende goederen juist opgeslagen worden en uitgeleverd worden aan de productieafdelingen.

Je verwerkt via de computer de binnenkomende goederen en je werkt via FIFO met handscanner, zodat goederen traceerbaar blijven. Daarnaast heb je ervaring op de hef of reachtruck of wil je hier graag beter in worden.

Wat wij bieden

Vaste baan
38 uurige werkweek
Salaris tussen de € 2300 en € 2600 inclusief 15% ploegentoeslag
6 wekelijksrooster in een ploegendienst waarbij je 3 weekenden werkt en drie lange weekenden vrij bent
Inwerktraject op locatie
Hef en reachtruckcursus
Actieve personeelsvereniging, bingo avonden, bowlen, karten enz.

Wat wij vragen

Wij vragen:
•Ervaring op de hef of reachtruck,
•Werken in ploegendiensten en een 4 daagse werkweek. Je werkt 4 dagen per week, de dagen en tijden zijn variabel, het weekend is onderdeel van de werkweek.

Ben jij proactief, weet jij prioriteiten te stellen in het logistieke proces, ben jij niet bang om de verantwoordelijkheid op je te nemen en ben jij secuur, dan zien we graag jouw cv tegemoet.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever nabij Leiden produceert dagelijks meer dan 300 unieke dagverse eindproducten. Het assortiment varieert en als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument groeit onze opdrachtgever gezond en gestaag.

Solliciteren

Snel een reactie! Bel ons voor een afspraak of stuur je contactgegevens/ cv en wij nemen contact met jou op

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent