Meewerkend Voorman Logistiek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij de drive om de allerbeste kwaliteit te leveren en een passie voor logistiek? Zou jij graag willen werken voor een dynamische en groeiende organisatie? Wij staan voor je klaar!

Over de functie

In de functie van Meewerkend voorman logistiek neem je een belangrijke plaats in het logistieke proces. Je komt op een afdeling te werken waar je te maken krijgt met inkomende goederen, orderpick, crossdocking en opslag.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het direct aansturen van de medewerkers op de productievloer, zorg jij dat ontstane calamiteiten worden opgelost, pas je je aan om de omstandigheden en kan jij goed presteren onder een gezonde dosis werkdruk.

De afdeling waar jij komt te werken is in ontwikkeling, zo worden logistieke processen geautomatiseerd en zal jij hier van begin af aan onderdeel zijn in de verbetering van het automatiseringsproces!

Wat wij bieden

Wij bieden:

Je krijgt een full time baan voor 38 uur per week in ploegendienst, na een korte uitzendperiode krijg je een contract bij jouw nieuwe werkgever
Een innoverende werkomgeving waar automatisering van logistieke processen een grote rol krijgt in je werk
Je salaris ligt tussen de € 2200 en € 2600 bruto per maande exclusief ploegentoeslag, inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring
Naast een mooie werkomgeving

Wat wij vragen

Wij vragen:

Minimaal een MBO niveau 2 diploma in de richting van logistiek of ruime ervaring in een soortgelijke functie
Je bent bereid te werken in een koude omgeving (rond de 4 graden)
Ploegendiensten zijn voor jou geen probleem

Weet jij mensen aan te sturen! Weet jij mensen te motiveren en ga jij elke dag de uitdaging aan om het logistieke proces voorspoedig te laten verlopen! Dan vragen wij jou contact met ons op te nemen!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever gevestigd in Rijnsburg (dicht bij Leiden), maakt gezonde voedingsmiddelen en produceert dagelijks dagverse producten. Door de toenemende behoefte aan lekkere en gemakkelijk te bereiden gezonde voeding, blijft dit bedrijf groeien! Om aan de stijgende vraag te voldoen, investeert onze klant onder anderen in mensen. Wij bemiddelen naar een vast contract bij dit innoverend bedrijf.

Solliciteren

Is dit dé baan voor jou? Of wil je gewoon wat meer informatie? Mail dan je CV naar jacobkuijt@werktalent.com. Bellen mag natuurlijk ook! Dit kan naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent