Medewerker Loonadministratie (40 uur)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij gek op cijfers ? Wij zijn op zoek naar een nauwkeurige topper die om team komt versterken op de afdeling Salarisadministratie. Weet jij alles in goede banen te leiden, reageer dan snel!

Over de functie

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de wekelijkse verloning  van onze uitzendkrachten correct worden uitgevoerd. Wij verlonen wekelijks 750-800 uitzendkrachten en jij fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je beantwoordt de vragen omtrent hun salaris, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ziekteverzuim registratie. Het is van belang dat je de werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren en dat je denkt in oplossingen. Tevens ben jij samen met jouw collega’s op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving van de uitzendbranche, zodat jullie alle vraagstukken optimaal kunnen beantwoorden. 

Wat wij bieden

• Je krijgt een veelzijdige en uitdagende fulltime functie met ruimte voor eigen initiatief;
• Wij bieden een salaris en goede arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kwaliteiten en werkzaamheden;
• Een fijne werkplek in een informele collegiale werksfeer waar we samen hard maar met veel plezier werken;
• Collega’s met  veel ervaring in de AGF branche waar je altijd op terug kunt vallen;
• Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel;
• Volop doorgroeimogelijkheden, om mee te groeien met de organisatie;
• Gelegenheid tot het volgen van cursussen, training on the job, coaching en opleiding;        
• Wij hebben een personeelsvereniging die af en toe leuke uitjes verzorgt;
• Vaste baan met contract bij Looije Verpakkingen B.V. (Werving & Selectie);
• Elke vrijdag sluiten wij de week af in onze gezellige bar.

Wat wij vragen

De juiste persoon voor deze functie beheerst zowel de Nederlandse als Poolse taal. Je beschikt over een MBO diploma, en heb je een praktijkdiploma Loonadministratie, dan is dit mooi meegenomen! Ook heb je al wat jaren ervaring in een soortgelijke functie en ben je woonachtig in omgeving Westland. Heb je ervaring met Easyflex? Dan kun je direct deze leuke en uitdagende rol betrekken! 

Over het bedrijf

Sinds 2001 is uitzendorganisatie Looije Verpakkingen B.V. specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit in de dynamische AGF branche. Wij regelen niet alleen professionele vakmensen om groente of fruit te verpakken, maar leveren ook capabele teamleiders om het hele proces te begeleiden. Op deze manier hebben onze opdrachtgevers geen zorgen en staan wij garant voor een betrouwbaar resultaat. Onze aanpak is flexibel en persoonlijk. Door slim organiseren, jarenlange ervaring en innovatieve systemen hoeven wij niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit.
Om verdere groei van Looije Verpakkingen te realiseren en de hoge kwaliteit en servicegraad voor onze klanten te kunnen behouden, zijn wij op per direct zoek naar een fulltime salarisadministrateur om ons team in Maasdijk (Omgeving Westland en in de buurt van Rotterdam) te versterken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

WerkTalent werkt samen met de Looije Verpakkingen B.V. en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf. Zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden we je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent