Preventie adviseur legionella

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 3000,- tot € 3750,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als preventieadviseur? Beschik je over rijbewijs B en wil je graag aan de slag bij een gespecialiseerde speler in de installatiebranche? Lees dan verder!

Over de functie

Als preventieadviseur ben je dagelijks bezig met het afleggen van bezoeken bij verschillende organisaties en bedrijven. Hier adviseer je over de leidingwatersystemen van het gebouw nadat je een aantal risicoanalyses en preventieaudits hebt gedaan. Hierbij zoek je naar normoverschrijdingen van legionella. Uiteindelijk maak je hier een uitgebreid rapport van op en voorzie je de klant van advies middels een plan van aanpak. Hierbij is het belangrijk dat je in staat bent om installatietechnische tekeningen van drinkwaterinstallaties te lezen.

Wat bedoel wij nu echt:
Als preventieadviseur kom je nog eens ergens! Je bent vaak op locatie om drinkwater- en leidingwaterinstallaties te inspecteren, conform de geldende wet- en regelgeving. Dit betekent wel dat je grote afstanden aflegt en veel tijd doorbrengt in een auto van de zaak. Omdat je bevindingen ook moeten worden vastgelegd ben je vrij in je keuze of je dit op kantoor, thuis of ergens anders doet. Je bent dus nauwkeurig en je kan accuraat te werk gaan. Voor de klant stel je een advies op waar zij iets mee kunnen en gerichte acties kunnen plannen. Dit vergt goede sociale en communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift. Doordat je daarnaast ook nog eens oplossings- en klantgericht bent kan jij de klanten effectief helpen.

Wat wij bieden

Wij weten dat we nogal iets van je verwachten, dat mag ook wel want er staat heel wat tegenover. De ideale preventie adviseur mag in ieder geval het volgende van onze opdrachtgever verwachten:

• Een salaris tussen de €3000 en €3750 bruto per maand afhankelijk van ervaring
• Een fulltime functie
• Een auto van de zaak om je werk uit te kunnen voeren
• Een vaste baan bij onze opdrachtgever (uitzicht op een vast dienstverband)
• Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
• Genoeg tijd voor gezelligheid, denk aan teamuitjes zoals etentjes en wekelijkse borrels

Wat wij vragen

De ideale fulltime preventieadviseur weet waarover hij/zij praat, alleen daarom al ben jij minstens in het bezit van het diploma Adviseur Legionellapreventie BRL-6010 en heb je minstens 2 jaar ervaring als preventie adviseur in drinkwater-, proceswater-, koeltorens- en zwembadinstallaties. Daarnaast verwachten wij natuurlijk nog meer van je:

• Minimaal MBO werk- of denkniveau
• In staat tot het lezen van tekeningen van watersystemen
• Je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (MBO-4) is een pré

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden we nog even geheim totdat je bij ons op gesprek komt. Wel kunnen wij alvast een tipje van de sluier oplichten.

Onze opdrachtgever is namelijk een gespecialiseerde speler in de installatiebranche, het is een vooruitstrevend bedrijf in de behandeling van legionella in allerlei soorten watersystemen. Daarnaast verricht men de algemene advies- en preventiewerkzaamheden op het gebied van gebouwveiligheid, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van en het onderhouden van noodverlichting. Dagelijks werken er circa 60 medewerkers gezamenlijk aan het doel om de klant te ontzorgen. In het DNA van onze opdrachtgever zit immers oplossingsgerichtheid volledig ingebakken.

Solliciteren

Ben jij dé preventieadviseur die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent