Operator medicijnen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als operator? Wil je werken in ploegendiensten, ben je een echte teamplayer en is het nastreven van een hoge kwaliteitseis voor jou de ideale uitdaging? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als fulltime operator/ procesoperator ben je verantwoordelijk voor het gehele inpakproces. Je bedient de machine en assisteert bij het ombouwen van meerdere blister- en verpakkingslijnen. Daarnaast los je kleine storingen op, help je met het inpakken van producten en registreer je deze in het systeem. Tijdens het verpakkingsproces voer jij controles uit ter bewaking van de kwaliteit, stuur je een inpakker aan en ben je alert op mogelijke afwijkingen in het productieproces. Naast deze werkzaamheden spring je bij waar nodig, zo kan het voorkomen dat je even helpt op de inpakafdeling. Aan het einde van de dienst ben jij verantwoordelijk dat de machines en dergelijke goed worden schoongemaakt. Dit doe je samen met je collega’s, maar de eindverantwoording ligt volledig bij jou.

Je zult werken in ploegendiensten, zo werk je niet alleen overdag maar betreft het ook avondwerk en zal je geregeld nachtdiensten draaien. Zo zijn er diensten van 06:00 - tot 14:00, van 14:00 tot 22:00 en van 22:00 tot 06:00.

Wat wij bieden

• Vast werk (fulltime) met een uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.
• Een bruto uurloon van €2250 per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (€12,89 bruto per uur)
• Toeslagen van gemiddeld 25% bovenop je bruto uurloon
• Reiskosten worden vergoed vanaf 10 km enkele reis
• Een 40-urige werkweek
• Ontwikkelmogelijkheden, denk aan opleidingen en trainingen

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:
•Enkele jaren ervaring heeft als operator
•Aantoonbaar technisch inzicht heeft
•Bereid is om in ploegendiensten te werken
•Beschikt over eigen vervoer
•De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift
•Het nastreven van hoge kwaliteit als een uitdaging ziet

Over het bedrijf

Onze klant, welke gevestigd is in Leiden, is een wereldwijde speler in de farmaceutische industrie. In Nederland richt het bedrijf zich op de productie en de verpakking van een hoogwaardig assortiment geneesmiddelen. Dagelijks werken er ongeveer 140 werknemers verspreid over een van de afdelingen. Binnen het bedrijf heerst een fijne werksfeer waarbij collega's altijd bereid zijn om elkaar te helpen waar nodig. De opdrachtgever is gemakkelijk te bereiken vanuit steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Solliciteren

Ben jij de ervaren operator die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent