C-chauffeur maaien/snipperen

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2340,- per maand
Direct naar:
Beschik jij over het rijbewijs C inclusief code 95? Heb jij affiniteit of ervaring in de groenvoorziening? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als maai- en snippermachinist ben jij op de eerste plaats de bestuurder van de machine, ook wel Vredo genoemd. Deze bedien je in combinatie met de maai/zuigcombinatie, vangrailmaaier of hakselaar. Middels deze machine voer jij zowel zelfstandig als in teamverband diverse maai-en snipperwerkzaamheden uit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het maaien van de bermen langs de wegen gedurende de maanden mei t/m oktober en tijdens de wintermaanden voer je zaag- en snipperwerkzaamheden uit. Natuurlijk ben je in deze functie tevens verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de machine (Vredo).

Jouw werkdag start je iedere dag weer op de zaak, welke gemakkelijk te bereiken is vanuit de omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft en Gouda. De werklocatie is wel iedere dag verschillend. In deze functie werk je geregeld avond- nacht- en weekenddiensten, dit geheel volgens het principe "2 weken op en 2 weken af".

Kortom ben jij een vrachtwagenchauffeur welke graag in het agrarische/loonwerk aan de slag wilt, dan past deze vacature absoluut bij jou.

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van circa €2340 o.b.v. 40 uur per week
• Toeslagen van 30% en 100% voor het werken in de nacht en op zondag.
• Een vergoeding van de dagelijkse reiskosten
• Wekelijkse verloning
• Vast werk (fulltime) bij onze opdrachtgever met uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij iemand die:
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft in de groenvoorziening
• In het bezit is van het rijbewijs C en Code 95
• In het bezit is van een geldig VCA-diploma of bereid is deze te halen
• Veilig en kwaliteitsvol werken hoog in het vaandel heeft staan

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van grond-, weg- en waterbouw welke zich ook bezig houdt met groenonderhoud, incident management en verkeerstechniek. Gedurende de wintermaanden verricht men tevens werkzaamheden met betrekking tot de gladheidsbestrijding. Mede door hun moderne en specialistische wagen- en machinepark voeren zij opdrachten uit bij andere grote spelers, provincies en gemeenten. Er wordt met meer dan 150 werknemers elke dag gewerkt vanuit een gezellige sfeer waarbij betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste vredomachinist die wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent!
Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent