Ben jij onze enthousiaste minigraver machinist?

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als ervaren minigraver machinist weet jij als geen ander hoe een werkdag eruit ziet. Je zult op verscheidene projecten komen te werken waar de werkzaamheden kunnen variëren van kabelwerk tot het aanleggen van wegen.

Uiteraard ben je dagelijks bezig met het bedienen van de machine en de veiligheid van je collega’s om je heen. Je houdt je bezig met het graven en dichten van sleuven met de machine maar ook met de andere grondwerkzaamheden die daar bij komen kijken. Waar nodig assisteer je de grondwerkers met bijvoorbeeld het aansluiten van buizen en help je met het aangeven van gereedschap. Je moet dus houden van fysiek werk en daarnaast vind je het ook nog eens heel gezellig om de hele dag samen met je collega’s te werken! Het werk zal de ene dag voor een bedrijf zijn en de andere dag voor een particulier.

Kortom; samen met de grondwerker ben jij onmisbaar bij de voorbereidende werkzaamheden van het aanleggen en plaatsen van kabels, leidingen, wegen en rioleringen. En met een beetje mazzel heb je ook nog eens lekker weer!

Wat wij bieden

• Een bruto maandsalaris van €2100 o.b.v. 40 uur per week
• Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer enkele reis (vanaf 10km)
• Wekelijkse verloning
• Fulltime en vast werk bij onze opdrachtgever
• Bij gebleken geschiktheid in dienst bij de opdrachtgever
• Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:
• Enige ervaring heeft met een minigraver
• In het bezit is van een VCA certificaat
• Beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer (auto/scooter)
• Woonachtig is in de omgeving van Den Haag
• Een echte teamplayer is

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een ervaren speler op het gebied van groen en grond. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg, renovatie of onderhoud aan (particuliere) tuinen, parken, recreatieterreinen, natuurterreinen, industriegebieden en/of gehele woonwijken, onze opdrachtgever is er gespecialiseerd in. Het is het juiste adres voor alle groene en grond werkzaamheden. In de winterperiode doet verricht men tevens de werkzaamheden wat betreft de gladheidsbestrijding. Het bedrijf voort de werkzaamheden voornamelijk in de regio van Den Haag uit en incidenteel daarbuiten. Bijvoorbeeld in de regio van Westland, Delft, Rotterdam en Leiden.

Solliciteren

Ben jij de enthousiaste minigraver machinist die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Pascal Wissenburg

Pascal Wissenburg

06-46 40 55 20
pascalwissenburg@werktalent.com

WhatsApp Pascal Wissenburg      Ga naar instagram van Pascal Wissenburg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent