Ervaren preventieadviseur legionella

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 3750,- tot € 4500,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als preventieadiviseur in de legionella? Wil je werken bij een ervaren speler in de markt welke persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder!

Over de functie

In de functie van preventieadviseur ben jij degene die audits uitvoert, de resultaten rapporteert en uiteindelijk een adviesrapport vormgeeft omtrent het duurzaam bestrijden van legionella in watersystemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan leidingwatersystemen, luchtbevochtigingsinstallaties en gehele zwembadinrichtingen. Allereerst begin je met het uitvoeren van een risicoanalyse en een preventieaudit om zodanig de situatie in kaart te brengen. Hierbij zoek je naar normoverschrijdingen van legionella. Uiteindelijk maak je hier een uitgebreid rapport van op en voorzie je de klant van advies middels een plan van aanpak. Omdat jij de ervaren kracht bent begeleid je tevens de beginnende preventieadviseurs door als vraagbaak te fungeren en ben je eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden. 

Wat bedoelen wij nu echt:
Omdat je als preventiemedewerker veelvoudig werkzaam bent bij de klant, ben je veelal onderweg in een auto van de zaak om inspecties uit te voeren. Dit doe je geheel conform de geldende wet- en regelgeving. Hetgeen je tegenkomt tijdens de inspectie leg je gedetailleerd vast in een rapportage. Waar je deze uiteindelijk vervaardigd is volledig aan jou, hier ben je vrij in. Dit mag zowel thuis als op kantoor of elders. De uitkomsten van het rapport leiden uiteindelijk tot het advies welke jij geeft aan de opdrachtgever in de vorm van een plan van aanpak.

Wat wij bieden

Wij weten dat we nogal iets van je verwachten, dat mag ook wel want er staat heel wat tegenover. De ideale preventie adviseur mag in ieder geval het volgende van onze opdrachtgever verwachten: 

 • Het bruto maandsalaris van €3750 a €4500 (afhankelijk van ervaring)
 • Een auto van de zaak om je werk uit te kunnen voeren
 • Een vaste baan bij onze opdrachtgever (uitzicht op een vast dienstverband)
 • Werken binnen een snelgroeiend en innoverend bedrijf in de installatiebranche
 • Veel mogelijkheden voor de persoonlijke ontwikkeling
 • Genoeg tijd voor gezelligheid, denk aan teamuitjes zoals etentjes en wekelijkse borrels

Wat wij vragen

De ideale fulltime preventieadviseur weet waarover hij/zij praat, alleen daarom al ben jij minstens in het bezit van het diploma Adviseur Legionellapreventie BRL-6010 en heb je ervaring als preventie adviseur in drinkwater-, proceswater-, koeltorens- en zwembadinstallaties.
Jij ziet je zelf terug in persoonskenmerken zoals: accuraat, sociaal, communicatief, stressbestendig, oplossingsgericht en adviesgericht.

Daarnaast verwachten wij natuurlijk nog meer van je:

 • HBO werk- of denkniveau
 • Een geldig VCA - VOL certificaat
 • In staat tot het lezen van tekeningen van watersystemen.
 • Eigen vervoer
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden we nog even geheim totdat je bij ons op gesprek komt. Wel kunnen wij alvast een tipje van de sluier oplichten. 

Onze opdrachtgever is namelijk een gespecialiseerde speler in de installatiebranche, het is een vooruitstrevend bedrijf in de behandeling van legionella in allerlei soorten watersystemen. Daarnaast verricht men de algemene advies- en preventiewerkzaamheden op het gebied van gebouwveiligheid, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van en het onderhouden van noodverlichting. Dagelijks werken er circa 60 medewerkers gezamenlijk aan het doel om de klant te ontzorgen. In het DNA van onze opdrachtgever zit immers oplossingsgericht volledig ingebakken. Waar de meeste medewerkers op het kantoor in Rotterdam werken, ben jij als preventieadviseur voornamelijk onderweg. Wanneer je bijvoorbeeld woonachtig bent in Den Haag vertrek je iedere dag vanuit huis naar de uiteindelijke werklocatie(s).

Solliciteren

Ben jij dé ervaren preventie adviseur welke wij zoeken? Reageer dan snel! Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent