Ambitieuze junior servicedesk medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 2100,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Heb jij een afgeronde opleiding richting ICT/IT? Ben je communicatief sterk en klantgericht? Lees dan snel verder!

Over de functie

Hoe ziet jouw dag er uit als junior servicedesk medewerker?

Je zorgt er elke ochtend voor dat je even tijd met je collega hebt onder het genot van een kopje versgemalen koffie. Jullie zijn namelijk samen verantwoordelijk voor het beheer van de interne- en klantsystemen dus samenwerken is van groot belang.
Nadat alles besproken is kan de ochtend beginnen; je bent bezig met het schrijven van een handleiding voor het nieuwe systeem en deze moet einde van de week af. Tussendoor handel je telefoontjes af die je binnenkrijgt van bijvoorbeeld de monteurs die met vragen zitten. Wat als een tablet het niet doet? Geen probleem, jij lost het snel op zodat de monteur weer snel verder kan met het werk. Na de lunch heb je tijd om verder te gaan met het aanmaken van het logboek in het gebouwdossier en zorg je er voor dat je nieuwe collega die morgen gaat beginnen een fijne werkplek heeft en morgen dus zonder zorgen de eerste dag kan beginnen.

Wat doe je de rest van de week als junior servicedesk medewerker?

Je zorgt er in ieder geval voor dat het systeem-, applicatie-, en netwerkbeheer goed werken voor zowel je collega’s als de klanten. Mochten er incidenten, vragen of serviceverzoeken zijn dan handel jij deze af. Als je er niet uitkomt dan zet je ze door naar de externe systeembeheerder. Je bent constant bezig met het bedenken en verbeteren van processen binnen het bedrijf en je documenteert en test nieuwe systemen.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:

• Een salaris tussen de €2100 en €2900 bruto per maand afhankelijk van ervaring
• Een fulltime functie van 38 uur
• Reiskostenvergoeding
• 25 vakantiedagen per jaar
• Pensioenregeling
• Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief
• Een werkplek die zowel met het OV als de auto goed te bereiken is

Wat wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:

• MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde ICT/IT opleiding
• Kennis van geautomatiseerde systemen en mobile devices
• Ervaring met Office 365, Windows 10, Windows Server
• Basiskennis van mailsystemen
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
• Je bent communicatief, klantgericht en analytisch

Voldoe je niet aan één van de eisen? Geen probleem! Of je nu net begint aan je carrière of al meer ervaren bent, ambitie en een fijne persoonlijkheid staan voor op!

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden we nog even geheim totdat je bij ons op gesprek komt. Wel kunnen wij alvast een tipje van de sluier oplichten.

Onze opdrachtgever is namelijk een gespecialiseerde speler in de installatiebranche, het is een vooruitstrevend bedrijf in de behandeling van legionella in allerlei soorten watersystemen. Daarnaast verricht men de algemene advies- en preventiewerkzaamheden op het gebied van gebouwveiligheid, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van en het onderhouden van noodverlichting. Dagelijks werken er circa 60 medewerkers gezamenlijk aan het doel om de klant te ontzorgen. In het DNA van onze opdrachtgever zit immers oplossingsgerichtheid volledig ingebakken.

Solliciteren

Ben jij dé junior servicedesk medewerker die wij zoeken? Reageer dan snel!
Via de sollicitatie button kun je solliciteren op de functie. Vergeet niet om je CV toe te voegen en een korte motivatie waarin je beschrijft waarom jij de geschikte kandidaat bent! Vragen? Bel naar 070-3085353 of stuur een mailtje naar denhaag@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent