Verspaner

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3500,- per maand
Direct naar:
Een klant van ons is voor hun nieuwe productiehal (bomvol hypermoderne machines) op zoek naar CNC frezers, CNC draaiers en CAD Cam programmeurs. Een combinatie is ook mogelijk. Er wordt gewerkt in dagdienst en in de toekomst mogelijk 2 ploegen.

Over de functie

Je houdt je bezig met het machinaal (CNC) vervaardigen van uiteenlopende metalen onderdelen. Je werkt binnen een leuk team onder een informele manager. Er worden weinig series geproduceerd dus geen dag is hetzelfde. Je bekijkt samen met de productiemanager in hoeverre je je gaat richten op draaien, frezen en/ of programmeren.

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie voor onbepaalde tijd binnen een stabiel bedrijf met een lang bestaansrecht. Er wordt gezocht naar vast personeel voor de langere termijn. Je krijgt een salaris tot wel € 3.500,- bruto per maand. Je krijgt de kans om te werken met de meest moderne en geavanceerde machines!

Wat wij vragen

Je bent gemotiveerd, wil graag leren en hebt een achtergrond in de verspaning. Gezien de aard van de machines is ervaring met CNC een harde eis (als CNC draaier, CNC frezer of CAM/CAM Programmeur). Verder is het fijn als je op maximaal 45min vanaf Waalwijk woont (bijv. Breda, Tilburg, Den Bosch).

Over het bedrijf

Een prettig, informeel bedrijf met een (deels) nieuwe productiehal waar de nieuwste machines staan. Er worden metalen componenten (geen serie) vervaardigd. Dit is van een klein tot groot!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent