Hagelnieuwe freesmachine zoekt Operator!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Leuk familiebedrijf waar respect en normen & waarden nog hoog in het vaandel staan. Ze zijn actief in een leuke, unieke branche en zoeken mensen die mee willen groeien!

Over de functie

Binnen een (deels) nieuwe productiehal staan 4 nieuwe freesbanken op jou te wachten! Je wordt goed ingewerkt en gaat deze bedienen. Dit houdt in dat je de parameters instelt (gegevens van de te maken producten ) en de machine vervolgens bedient. Je hoeft niet te programmeren en/ of Cad/Cammen. Je zorgt verder dat de machine optimaal blijft werken en onderhoudt hem waar nodig. De functie is in de basis in dagdienst (zo is het totale bedrijf ook ingericht) maar in drukke tijden kan gevraagd worden om in 2 ploegen te werken (incl een mooie toeslag). 

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een fulltime vast contract, kunt werkelijk in alle richtingen doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Ze blijven maar groeien en als je wilt kun je zelfs in het weekend werken. Het startsalaris (obv 40 uur) bedraagt maximaal € 2.600,- bruto.
 

Wat wij vragen

Je woont een beetje in de omgeving van Breda, Tilburg, Waalwijk, Oosterhout of Gorinchem en hebt al wat ervaring in het bedienen van machines. Bij voorkeur is dit natuurlijk in de metaalbranche maar dat is niet per se noodzakelijk. Ervaring als cnc operator, machine operator of cnc frezer zou erg fijn zijn! De wil om te leren is echter het belangrijkst.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor niet voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam werken. De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (lasersnijders, 2d printers en plasmasnijders). Er wordt nu druk gezocht naar goede, vaste mensen die deze machines gaan bedienen, basaal onderhouden en/ of programmeren. De machines staan nergens anders in de wereld!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent