Technisch medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Voor een leuke klant zoeken wij mensen met technische interesse! Je gaat machines bedienen, basaal onderhouden en/ of programmeren. In goed overleg wordt bekeken waar je (en hoe je) wordt ingezet. Binnen dit bedrijf staat plezier in je werk voorop!

Over de functie

In deze leuke fulltime dagdienst functie wordt in goed overleg bekeken welke werkzaamheden het beste bij je passen. Je gaat aan de slag met het bedienen, programmeren van de machines, bedienen van de bovenloopkraan, kwaliteitscontrole, aanvoer van materiaal of het onderhouden van de machines. Uiteraard is elke variatie hierbij mogelijk en zijn er geen strikte functieprofielen. Belangrijk is dat je wil leren en samen wil groeien!

Wat wij bieden

Je hebt uitzicht op een vast contract, kunt werkelijk in alle richtingen doorgroeien en werkt binnen een hecht team met korte lijntjes en geen strakke functieprofielen. Er is structureel veel werk dus je kunt (als je wilt) extra bijverdienen door in de avonden of in het weekend te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 3.000,- bruto op basis van 38 uur.

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van minimaal LTS/Vmbo niveau en bent enigszins technisch onderlegd. Dit kan zijn op basis van opleiding, ervaring of hobby. Enige kennis van computers/ software/ ict of als operator is mooi meegenomen. Belangrijk is dat je loyaal bent, flexibel, leergierig en een correct overkomen hebt. Je woont (in de buurt van) Waalwijk, Gorinchem, Breda, Tilburg of Den Bosch.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het vervaardigen van aluminium producten. Deze zijn allemaal klant specifiek en series komen daardoor niet voor. De productiehal is nieuw, opgeruimd, schoon en het is er aangenaam en stil werken (er wordt bijvoorbeeld niet gelast, gestanst en nauwelijks geslepen). De sfeer is gemoedelijk en men vormt een hecht team. De productiehallen zijn gevuld met de nieuwste machines (watersnijders, lasersnijders, 2d printers en plasmasnijders). Er wordt nu druk gezocht naar goede, vaste mensen die deze machines gaan bedienen, basaal onderhouden en/ of programmeren. De machines staan nergens anders in de wereld dus ervaring kan niet worden verwacht.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent