Metaaltechniek? Stuur je cv, wij doen de rest!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Techneut met passie voor metaal? We zoeken operators, lassers, monteurs en assemblage personeel. Kom je uit de regio Tilburg, Waalwijk, Eindhoven of Den Bosch en heb je ervaring in de metaal? Laat nu je cv achter en wij zoeken jouw droombaan!

Over de functie

• Als medewerker in de metaal houd je je bezig met het bedienen van machines, onderhouden van het machinepark of het lassen / maken of opbouwen van metalen onderdelen.
• Je werkt in dagdienst of eventueel in ploegendienst en binnen een klein of groot bedrijf.
• We hebben vaste banen voor zowel jong als oud.

Wat wij bieden

De salarissen zijn in de afgelopen maanden flink gestegen en bedrijven staan te springen om goede techneuten! Dit is het moment om een stap te maken en meer te gaan verdienen! We zoeken vaste mensen voor een vast dienstverband!

Wat wij vragen

• Je hebt een technische opleiding of achtergrond in de techniek, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Verspaning, Mechatronica of als Lasser.
• Je bent woonachtig in de regio Eindhoven, Waalwijk, Tilburg en Den Bosch.
• Je hebt een rijbewijs en staat open voor een fulltime baan en bedrijf waar je voor langere tijd wil werken.

Over het bedrijf

Onze klanten zijn actief in het vervaardigen van metalen producten. Dit kunnen bijvoorbeeld meubelen, half fabricaten, scheepsonderdelen of auto onderdelen zijn. Op basis van jouw cv en wensen kijken we waar je het beste past! Stuur je cv door, leun achterover en laat ons het werk doen! Een goed cv levert je zomaar 5 gesprekken op bij leuke klanten in de buurt. Het gaat hierbij om vaste banen!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent