Automonteur: Genoeg van auto's én zin in meer salaris?!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geertruidenberg
Salaris € 2800,- per maand
Direct naar:
Ben jij automonteur en voel je je niet genoeg gewaardeerd!? Heb je genoeg van dat hongerloontje en steeds dezelfde garage?! Lees dan verder!

Over de functie

Ben jij automonteur (of automonteur geweest) en wil je graag een overstap maken? De salarissen in de autotechniek liggen relatief laag, het werk is vaak eentonig en doorgroeimogelijkheden zijn er meestal niet. Wij geven jou de kans om over te stappen en je carrière een boost te geven!

Onze klant is op zoek naar jou! Het bedrijf bedenkt, maakt en monteert installaties voor op voertuigen zoals bijvoorbeeld kranen en vrachtwagens. De installaties vormt na montage een geïntegreerd gedeelte van het voertuig. Als automonteur kun je een mooie stap in salaris maken en heb je de kans om lekker in de buitendienst te gaan. Het bedrijf groeit gigantisch en barst van de ambitie!
 

Wat wij bieden

Je salaris gaat omhoog! Afhankelijk van je waar je precies wordt ingezet is je salaris tussen de € 2.200,- en 3.000,- bruto. Je krijgt direct een fulltime vaste baan, in dienst bij onze klant. Daarnaast krijg je een compleet ingerichte bus van de zaak!

Wat wij vragen

We zoeken mensen die een diploma Autotechniek (niv. 1, 2,3 of 4) hebben, als automonteur gewerkt hebben of momenteel als automonteur werkzaam zijn. Je bent een echte sleutelaar. Op basis van wat je kunt en wilt word je aan het werk gezet. Er zijn geen vaste functieprofielen maar er wordt gekeken naar jou als persoon. je bent woonachtig in de regio Oosterhout, Gorinchem, Breda, Den Bosch, Breda, Waalwijk of Tilburg.

Over het bedrijf

Onze klant is zonder twijfel één van de leukste bedrijven om voor te werken! Aan het roer staat een jonge directeur van nog geen 30 jaar met een unieke en eigenwijze visie! Vergeet even het standaard beeld van een bedrijf, hier gaat alles anders! Diploma's tellen hier niet, persoonlijkheid en motivatie wel!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen, mailen of appen! Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon 's avonds inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent