Een kans in de techniek? Monteur gezocht!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2100,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Geen opleiding maar wel 2 rechter handen en op zoek naar een fulltime vaste baan in de techniek?

Over de functie

Je gaat (op basis van jouw woonplaats) naar klanten in de omgeving. Afhankelijk van jouw voorkeur ga je naar dezelfde klant of steeds wisselende klanten (met de bedrijfswagen of lekker met de fiets). Hier ga jij je bezighouden met alle zaken op het gebied van smeertechniek. Dit gaat best ver, de juiste smering op correcte wijze aangebracht kan zorgen voor een besparing van tonnen! Zonder smering geen draaiende machines! 

Wat wij bieden

Fulltime vaste baan in dagdienst (geen storingsdiensten) en je werklocatie wordt volledig afgestemd op je woonplaats. Qua salaris moet je denken aan € 2.100,- tot € 2.600,- bruto per maand.

Wat wij vragen

Onze klant zoekt naar mensen die écht willen! Opleiding is niet belangrijk, een juiste motivatie en zin om het te gaan maken in de techniek wél. Ben je gewoon handig (maar heb je misschien geen opleiding) en zoek jij een kans om de techniek in te ''rollen''? Dan kan dit wel eens jouw kans zijn! Belangrijk is dat je een beetje in de buurt van Waalwijk, Tilburg, Breda of Den Bosch woont en beschikt over 2 rechterhanden!

 

Over het bedrijf

Tja, wat moeten we zeggen over werken in de olie branche?! Onze klant is verbonden met Shell Nederland en er gaan gigantische bedragen rond in deze branche. Wil jij hiervan mee profiteren en ben je niet vies van hard werken, kom maar op met je sollicitatie!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent