Monteur 5 ploegen: tot wel € 4.000,- bruto en maar 32 uur werken!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 4000,- per maand
Direct naar:
De leukste sleutelfunctie uit de omgeving, een hoog salaris en veel vrije dagen!

Over de functie

Als monteur technische dienst heb je tegenwoordig best wat te kiezen. Een mooi moment dus om voor de beste optie te kiezen! Wij hebben alvast één van de mooiste bedrijven in de buurt uitgezocht voor je!

Wat maakt deze vacature nu zo speciaal?

1. Je werkt binnen de voeding, één van de mooiste takken van sport
2. Je werkt in een spiksplinternieuw pand
3. Het bedrijf groeit maar door en laat haar medewerkers graag mee profiteren
4. Een salaris tot wel € 4000,- bruto inclusief ploegentoeslag en 4,25% vaste eindejaarsuitkering
5. Bovenop je vrije dagen nog eens 9.5 ADV dagen
6. De mogelijkheid om in de zomer tot wel 5 weken vakantie op te nemen
7. Een combi van elektro, wtb, stoomtechniek, koeltechniek en pneumatiek; veel variatie dus!
8. Wij helpen jou aan een dienstverband, direct bij onze klant. Geen uitzendcontract dus!
9. Werken in 5 ploegen. Dit betekent 2 vroege diensten, 2 late diensten, 2 nacht diensten en vervolgens 4 dagen vrij. Voor veel mensen het meest prettige ploegenrooster, en doorgaans het best betaald!
 
Zo, laat dit even bezinken en laat ons weten wanneer je er klaar voor bent om mee te profiteren van een aantrekkende economie!
 

Wat wij bieden

Uitzicht op een fulltime vast contract, een salaris oplopend tot € 4.000,- bruto, vaste eindejaarsbonus, 9.5 ADV dagen en werken in een mooi ploegensysteem met bergen aan vrije tijd!

Wat wij vragen

Je bent afgestudeerd aan de MTS, dat kan zijn Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of als automonteur. Ervaring is niet per se vereist, er is ruimte voor zowel starters als ervaren monteurs. Wel belangrijk is dat je woonachtig bent in de regio Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch of vergelijkbaar. 

Over het bedrijf

Onze klant betreft een modern bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Ze zijn goed voor het personeel en delen het succes graag. Het pand is hagelnieuw en staat bomvol met gave techniek! Bedrijfsuitjes, stabiele dienstverbanden, lange vakanties, vaste eindejaarsbonus, volop cursussen en allerlei doorgroeimogelijkheden!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent