Productiemedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Werkendam
Salaris € 2100,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Ben jij fulltime beschikbaar, spreekt een productie omgeving jou aan én woonachtig in Werkendam? Wil jij werken in dagdienst en €12,60 per uur verdienen?

Over de functie

Als productiemedewerker werk je alleen of als team aan een product en ben je medeverantwoordelijk voor de geplande productie. Je werkzaamheden zijn zeer verschillend, zoals het in- en uitvoeren van de producten in de machine, stapelen, inpakken en opbinden. Verder voer je controles uit tijdens het productieproces.

Wat wij bieden

  • Salaris van €12,60 bruto per uur. Fulltime komt dat neer op €2200,-
  • Reiskostenvergoeding van €0,19


Je start in de eerste instantie op uitzendbasis. Als het goed gaat en er voldoende werkgelegenheid is dan bestaat de mogelijk dat je overgenomen word door de opdrachtgever.

Dagelijks werk je van 7.00 - 16.00 uur.

Wat wij vragen

  • Fulltime inzetbaar (minder uren zijn bespreekbaar)
  • Je bent bereidt om het vak te leren
  • Fysiek goede staat; je staat de hele dag en je loopt ook aardig wat kilometers;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; dit in verband met de interne communicatie
  • Polderjongens mentaliteit
  • Je kunt op eigen gelegenheid in Werkendam komen (lastig met OV te bereiken)

Over het bedrijf

Onze partner is inmiddels al heel wat jaren actief binnen het vakgebied. Ze leveren houten materialen en halffabricaten voor veel verschillende doeleinden. Denk hierbij aan standaard producten, maar er worden ook dingen op maat en volledig naar wens van de klant gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in de directe omgeving van Gorinchem, gelegen in de driehoek Rotterdam en Utrecht.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de werving van parttime en fulltime productiemedewerkers uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Gorinchem. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je gaan inzetten!

Dus ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, waar je naar eigen inzicht deeltijd tot voltijd aan de slag kunt? Of wil je graag nog wat extra informatie?
Bel, mail of app naar Natascha Honders: 06-12216123 / nataschahonders@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent