Allround Technisch Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2500,- tot € 3500,- per maand
Direct naar:
Ben jij het reizen naar de verschillende klussen zat en wil jij op dezelfde locatie je werkzaamheden als allround technisch monteur uitvoeren? Dan is deze job iets voor jou, wij zijn op zoek naar een ervaren TD’er!

Over de functie

Als Allround Technisch Monteur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van onze machines op onze hoofdlocatie in het Westland. Je zorgt ervoor dat de machines blijven draaien dankzij jouw onderhoud en reparaties. Tijdens een storingsdienst sta je paraat om eventuele storingen op te lossen. Je zorgt er altijd voor dat er veilig wordt gewerkt door hier zelf tijdens je werk aandacht aan te geven. Daarnaast probeer je iedere dag dingen te verbeteren en je deelt je initiatieven en ideeën met je team. Ook ondersteun je bij verbouwingen en bij allerhande klussen. Via werkbonnen en lijsten doe je volledig en bondig verslag. Je beheert tekeningen, technische documentatie en procedures.

De afdeling Technische Dienst bestaat momenteel uit 5 personen gedreven individuelen. Samen hebben jullie veelal te maken met interne transportsystemen, potgrond verwerkingsmachines en overige installaties binnen de organisatie.  

Wat wij bieden

  • Vaste baan met fulltime dienstverband
  • Salaris tussen €2500 en €3500, afhankelijk van ervaring 
  • Ontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie
  • Internationale organisatie die jouw persoonlijke groei belangrijk vindt
  • Informele en toegankelijke werksfeer
  • Secundaire voorwaarden conform cao Glastuinbouw

 

Wat wij vragen

• Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau met relevantie werkervaring als onderhoudsmonteur
• Je bent in het bezit van rijbewijs B
• Je hebt affiniteit en of kennis van werktuigbouwkundige, elektrische/elektrotechnische en PLC /PC techniek
• Je kunt goed zowel zelfstandig als in teamverband werken
• Je bent flexibel, innovatief en creatief
• Je bent bereidt tot het draaien van storingsdiensten (1x per maand één week) en uiteraard wordt dit goed gecompenseerd
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift  

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal veredelingsbedrijf met wereldwijd ongeveer 7700 medewerkers en een omzet van ongeveer 370 miljoen euro. Zij houden zich bezig met het veredelen en vermeerderen van bloemen en planten. In Nederland hebben zij verschillende locaties en voor de afdeling Technische Dienst in het Westland (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) zijn wij ter vervanging op zoek naar Allround Technisch Monteur.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Bij voorbaat dank voor jouw reactie op deze vacature. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent