Mechanisch Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Ligt jou passie bij mechanische werkzaamheden en het optimaliseren van diverse machines? Dan ben jij de mechanische versterking die wij zoeken...

Over de functie

Als Monteur maak je onderdeel uit van het team TD, die bestaat uit 3 andere monteurs en de Manager Techniek. Als team Technische Dienst zetten jullie je samen in bij de verschillende kwekerijen. Grotendeels van onze locaties zijn geautomatiseerd en de kwekers richten zich op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties. 

Zodoende zijn de werkzaamheden divers, aangezien de reparaties gevarieerd van kleinschalige reparaties aan de kas tot grote storingen aan het machinepark. Het is aan team TD om zo efficiënt en kostenbewust de kassen en het machinepark te onderhouden en te professionaliseren. 

Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme, ter aansluiting van ons team zijn wij op zoek naar een Mechanisch monteur, die als een vis in het water is met o.a. las- en slijpwerkzaamheden en montagewerkzaamheden. 

Team TD werkt van maandag tot en met vrijdag met werktijden tussen 07:00 uur en 17:00 uur. Er zijn geen storingsdiensten, maar het kan heel sporadisch voorkomen dat er op een zaterdag een klus afgemaakt moet worden.  

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een organisatie met een informele werksfeer. Je collega’s zijn stuk voor stuk gemotiveerde en hardwerkende individuelen die graag hun kennis met jou delen! Verder bieden wij jou:

  •  Werktijden van 07:00 uur tot 17:00 uur
  •  25,5 vakantiedagen
  •  Salaris, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Vaste baan met contract bij de organisatie
  •  Auto van de zaak
  •  Werktelefoon en tablet
  •  Een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid  

Wat wij vragen

Wat zoeken wij in onze toekomstige collega?

  •  Je hebt een opleiding gevolgd op het gebied van mechatronica/wtb
  •  Je hebt ervaring met lassen, oog voor kwaliteit en je gaat nauwkeurig te werk 
  •  Je bent een echte teamspeler met passie voor techniek  

Over het bedrijf

Wij zijn een bedrijf die nauw samenwerkt met verschillende kwekerijen in het Westland en omstreken. Voor een groep van kwekerijen met verschillende locaties in het Westland (onder andere De Lier en Schipluiden) zijn wij ter versterking van de technische dienst op zoek naar een ervaren Mechanisch Monteur.

Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent