Commercieel Binnendienst Medewerker met sociale skills !

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Kwintsheul
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben je sociaal, kan je goed omgaan met een computer, kan je engels spreken en ben je goed met papierwerk???? Reageer snel op deze afwisselende job !

Over de functie

Als commercieel binnendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor alle zaken welke komen kijken bij de personeelsadministratie. Van het inschrijven en aanmelden van nieuwe werknemers tot het verlonen en factureren van de gewerkte uren. Het bijhouden van personeelsdossiers, behandelen van loonbeslagen, voorschotten en ziekmeldingen behoren ook tot jouw takenpakket. Dit is slechts een kleine greep uit de taken welke horen bij de backoffice. Verder ben je het visitekaartje van onze onderneming. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze werknemers en klanten via de telefoon die binnen komen om deze vragen vervolgens te beantwoorden. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende, fulltime en vaste baan (40-urige werkweek) met veel verantwoordelijkheid in een sfeervol en persoonlijk bedrijf. Wij bieden jou een marktconform salaris, afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Vanaf dag 1 verzorgen wij jouw pensioen opbouw! Ook bieden wij jou voldoende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat wij vragen

Wat zoeken wij? 
Een enthousiaste collega die van aanpakken weet waarbij streven naar perfectie energie geeft. Ben jij een daadkrachtig en sterk persoon, dan hebben ze bij dit bedrijf voor jou een leuke baan. Ze zoeken voor het kantoor een stressbestendige frontoffice / backoffice medewerker met goede contactuele eigenschappen. 

Wat breng je mee? 

  •  MBO denkniveau;
  •  Bereid om een cursus te volgen van basiscursus uitzendmedewerker;
  • Affiniteit met softwaresystemen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een proactieve en energieke houding;
  • Goede communicatie skills en sociale vaardigheden;
  • Streven naar perfectie, secuur en foutloos werken;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. 

 

Over het bedrijf

Wij zijn gevestigd in de Gemeente Westland (in de buurt van Den Haag). We zijn een payroll bedrijf en verzorgen de personeelsadministratie voor ondernemers waardoor ondernemers meer rust en zekerheid hebben.
We nemen het juridisch werkgeverschap over zodat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn namelijk: ondernemen!
Werken bij dit bedrijf betekent werken in een ambitieus en sfeervol team, momenteel bestaande uit 4 personen. Je komt te werken in een huiselijke setting in een hecht team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. We schenken heerlijke koffie en er werken ook twee honden mee gedurende de week. Indien je pauze hebt kan je even een wandeling maken door het pitoreske dorpje waar we zijn gelegen of je haalt een patatje bij de snackbar !
Op vrijdag middag sluiten we vaak af in de plaatselijke kroeg voor een biertje en een paar bitterballen !

Solliciteren

Je kan mij altijd mailen / appen / bellen voor extra informatie over de functie.
Interesse?? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent