Accountmanager Payrolling

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2791,- tot € 3487,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echt commercieel talent en is acquisitie voor jou een tweede natuur?

Over de functie

Voor Payper, een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche zoekt PBC Group een gedreven account manager met bewezen commercieel talent. Jij beschikt over twee zeer belangrijke talenten; zo ben je uiteraard een kei in het binnenhalen van nieuwe klanten maar zorg je er ook voor dat jouw bestaande klanten tevreden zijn om zo het maximale uit je reeds bestaande portefeuille te halen. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt. Kortom, jij biedt oplossingen die kunnen worden omgezet naar concrete acties!

Jouw nieuwe werkomgeving?
Payper wil haar positie in de markt in de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Jouw collega’s en jij als commercieel medewerker werken dan ook aan een gezamenlijk doel; tevreden klanten! Payper levert branchespecifieke payroll oplossingen en strategisch HR advies aan bedrijven die actief zijn in onder andere retail, logistiek, zorg, beveiliging, industrie, horeca en uitzendbranche. Hier handelt Payper vanuit het principe “goed werkgeverschap”. Met PayperOne, het in eigen beheer ontwikkelde payroll platform, is Payper een innovatieve speler die HRM gemakkelijk en leuk maakt voor haar klanten.

Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid zijn belangrijke sleutelwoorden die in Paypers hele proces én bij al jouw collega’s terugkomen. De bedrijfscultuur is informeel, ondernemend en resultaatgericht.

Wat wij bieden

Wij staan garant voor een informele werksfeer. Je directe collega’s zijn zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. Wij geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Wij blijven jou namelijk intensief begeleiden en zitten boven op jouw ontwikkeling door “on the job” training.

Wij zorgen voor een fulltime baan in vast dienstverband smartphone, laptop en auto van de zaak en uiteraard ontvang jij van ons een goed salaris en 25 vakantiedagen. Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in en elk kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit.
 

Wat wij vragen

We zijn niet op zoek naar mensen die een baan zoeken. Bij PBC Group vinden we het belangrijk dat ieder mens doet waar hij of zij goed in is. Onze geschikte kandidaat heeft ervaring in de flexbranche, is sales & deals minded en voelt zich als een vis in het water in een dynamische omgeving.

Je bent ondernemend, gepassioneerd. Je krijgt energie van het actief benaderen en onderhouden van contacten en vertaalt de wensen en verwachtingen van jouw (toekomstige) klanten naar commerciële kansen. Jouw doel; een uitgebreid bestand van tevreden klanten, met een goede omzet en een nog beter rendement. Bij alles wat je doet houd je nauwlettend in de gaten of de werkwijzen en processen binnen het team bijdragen aan de juiste service.

Als bagage neem jij circa 4 jaar werkervaring in de flexbranche mee en hebt daardoor een uitstekende kennis van uitzend- en payroll processen en bijbehorende wetgeving. Je bent leergierig, hebt een commerciële én klantgerichte houding en kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting én minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een commerciële functie. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, ben je in bezit van je rijbewijs B en fulltime beschikbaar. Jij bent verantwoordelijk voor de acquisitie, new business en het relatiemanagement in de regio Midden- en Noord-Nederland. Het is een pré wanneer je woonachtig bent in de regio Utrecht.

Over het bedrijf

Het is tijd om te groeien. Om ambities waar te maken. Is jouw onderneming startklaar om omzetverbetering én een salesboost te genereren? De vraag is; hoe. Het salesproces inrichten kan op verschillende manieren. Kies voor een duurzame aanpak en ervaren mensen.


Wij zijn PBC Group
Het business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor onze klanten. Wij supporten de visie en promoten het succes van onze klanten. De organisaties waar wij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen. Wij bieden een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze fantastische functie en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge en informele club? Neem dan contact op met Wilco Hootsen op 06-42087651 of whootsen@pbcgroup.nl. Ook wij werken ’s avonds & in het weekend dus ook dan kun je contact met ons opnemen.
 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent