Bouwfysisch medewerker

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij een technische studie afgerond en wil jij je door kunnen ontwikkelen binnen een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van bouwfysica, bouwtechiek en installatietechniek?

Over de functie

Als bouwfysisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van bouwfysische berekeningen en enkelvoudige adviezen. Je maakt calculaties, toets de aannames en verzamelt gegevens. Ook biedt je ondersteuning bij onderzoeken en praktijkmetingen. Je administreert en analyseert de gegevens en rapporteert uiteindelijk de uitkomsten.

Als bouwfysisch medewerker dien je zelfstandig je werk in te kunnen delen. Je werk vergt accuratesse en heeft vaak een bepaalde tijdsdruk. Je rapporteert je resultaten aan de projectleider of adviseur. Tevens heb je intern met je collega’s binnen en buiten de afdeling veel contact over de inhoud en het verloop van de opdrachten.  Vanuit je eigen werkplek probeer je door inzet van technische vakkundigheid een optimaal resultaat te bereiken.

Wat wij bieden

Wolf Dikken adviseurs heeft het volgende te bieden;

  •  Een fantastisch kantoorpand in een monumentaal pand  
  •  Het bedrijf bevindt zich in het centrum Wateringen
  •  Je komt te werken onder de cao Architecten met daarbij behorende afspraken
  •  Flexibele werktijden tussen 08.00 – 17.30 uur
  •  Een vaste fulltime functie op basis van W&S en direct in dienst treding 

Wat wij vragen

Voor deze functie is onze opdrachtgever op zoek naar iemand met;

  •  Opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek en Milieutechniek
  •  Kennis over bouwbesluit en de wet-regelgeving
  •  Kennis om tekeningen te lezen
  •  Kennis van de gehanteerde software

 

Over het bedrijf

WerkTalent Westland is voor Wolf Dikken adviseurs op zoek naar uitbreiding !

We zoeken voor de afdeling Bouwfysica een bouwfysisch medewerker. Het bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau in Wateringen (in het Westland en in de buurt van Den Haag) op het gebied van bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek. Alle gebouwen moeten voldoen aan wettelijke eisen en aan extra randvoorwaarden die de gebruikers aan de gebouwen stellen. Vaak hebben deze eisen te maken met drie disciplines bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek. Zij brengen advies uit o.a. gericht op deze drie disciplines.
Wolf Dikken adviseurs is een bedrijf wat 20 jaar bestaat en bestaat uit een team van meer dan 21 jonge, dynamische medewerkers. De afdeling Bouwfysica bestaat uit zes medewerkers waarvan twee bouwfysisch adviseurs en een viertal bouwfysische medewerkers.

Solliciteren

WerkTalent Westland behandeld de sollicitatie procedure en er wordt discreet omgegaan met je gegevens. Daarnaast kan je discreet informeren bij WerkTalent Westland of dit bedrijf en de functie bij je past. Bij voorbaat dank voor jouw reactie op deze vacature ! 

Ben je geïnteresseerd  geraakt in deze functie? Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter.
Paul de Letter is bereikbaar via pauldeletter@werktalent.com of via 0174-612690.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent