Machinaal houtbewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2350,- per maand
Direct naar:
Passie voor hout? Jij bent uit het juiste hout gesneden en wij komen graag met jou in contact!

Over de functie

Locatie Utrecht:
Je bewerkt hout en plaatmateriaal met behulp van machines en vervaardigt zo het door de klant gevraagde product. Je monteert de benodigde freeskoppen en beitelblokken, controleert de balancering en je bepaalt de invoersnelheid. Ook doe je voorstellen voor zaagschema's.
Je bent bekend met de verschillende soorten hout en de bijbehorende kwaliteit, tekening, structuur en eigenschappen die bij de verschillende soorten horen. Je controleert de kwaliteit voor bewerking en onderneemt actie als deze onvoldoende is.
Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van jouw machine: je zorgt dat het rondom de machine schoon en opgeruimd is, je signaleert het als de messen bot zijn en onderneemt hierop actie, je vervangt onderdelen en je smeert en oliet indien nodig.

Wat wij bieden

Salaris € 2.350,-
Werktijden 7.00 - 16.00 uur
Fulltime dienstverband
Bij klik contract onbepaalde tijd
 

Wat wij vragen

MBO werk- en denkniveau
Ervaring met machinale houtbewerking
Kennis van de diverse houtsoorten
Pré: ervaring in de logistieke of bouwsector

Over het bedrijf

Via verschillende formules leveren wij materialen, gereedschappen, diensten en advies aan bouwers en andere professionele verwerkers van hout, plaat- en bouwmaterialen in Nederland. Voor elk type klant doen we dat met een specifiek assortiment en met volop kennis van materialen en toepassingen.

Wij spannen ons in om het bouwproces van de klant te versnellen en het bouwresultaat van de klant te verbeteren. Om snel en compleet te kunnen leveren, wordt in distributiecentra en op balieverkooppunten een ruime en breed gesorteerde voorraad aangehouden. Daarnaast blijven we onze werkwijzen en systemen verbeteren om de bestelling van de klant en de levering aan de klant zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Solliciteren

Reageer meteen via onderstaande button of bel/mail/app voor meer informatie.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent