Sous-Chef (Vaste baan)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Arnhem
Salaris € 2100,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging en wil je werken in een afwisselende functie bij een mooi hotel / restaurant? Bekijk direct de vacature!

Over de functie

In de functie van sous chef ben je iemand die een leidinggevende rol vervult binnen een professionele keuken. Als assistent van de Chef Kok heb je vaak de leiding over een bepaalde partie (afdeling) binnen de keuken. Bij afwezigheid van de chef-kok ben jij verantwoordelijk op de werkvloer en is het jouw taak om de gerechten zo perfect en zorgvuldig mogelijk op te dienen.

Wat wij bieden

Naast het werken in een uitdagende functie bij een mooi hotel / restaurant, krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf binnen het team door te ontwikkelen. Om voor of na je werkdag te ontspannen heb je toegang tot het zwembad en de sporthal. Uiteraard bieden wij daarnaast nog goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een salarisindicatie van circa € 2.100,- tot € 2.600,- bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Een fulltime vaste baan;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het restaurant, maar ook binnen het hotel.

Wat wij vragen

Wij zijn vooral op zoek naar iemand met Passie voor het vak. Iemand die elke dag een uitdaging weet te vinden in het perfectioneren van het gerecht en elke klant zo goed mogelijk probeert te helpen. Daarnaast heb je:

  • Een relevante opleiding;
  • Enige ervaring in het vak.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een prachtig hotel bij Oosterbeek (tussen Arnhem en Wageningen) met jarenlange ervaring in het vak. Het hotel is mooi gelegen en ontvangt een diversiteit aan gasten (van gezinnen tot popartiesten).

Je komt te werken in een middelgroot team van koks en bedieningsmedewerkers die in staat zijn alle grote groepen aan klanten te voorzien van eten en drinken.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent