Werkend leren in de techniek!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Elst
Salaris € 1800,- per maand
Direct naar:
Wil jij een carrière in de techniek, maar niet in de schoolbanken zitten? bekijk direct de vacature!

Over de functie

Voor deze functie is het bedrijf bereid om iemand op te leiden tot Junior Engineer waarbij jij, samen met je collega';s, de buitendienst ingaat om modems te installeren, Beveiligingscamera's aan te sluiten en Netwerkmasten plaatst. Het is een diverse technische baan waarbij het bedrijf jou in de gelegenheid stelt om werkend te leren.

Hoe werkt het?

 • Je begint in het magazijn om de producten te leren en vanuit daar te weten wat de monteurs nodig hebben. Later als je hier bekend mee bent krijg je de mogelijkheid om de materialen rond te rijden en langzamerhand mee te kijken met de monteurs. Naarmate jij meer leert en kunt, wordt er gevraagd om ook de monteurs te helpen met hun dagelijkse werkzaamheden en word je "hands on" opgeleid tot Junior Engineer.

Wat wij bieden

Naast dat je opgeleid wordt tot Junior Engineer, krijg je:

 • Een startsalaris van circa € 1.800,- bruto per maand;
 • Naarmate jij meer leert, groeit het salaris met je mee;
 • Een fulltime vaste baan;
 • Interne cursussen en trainingen;
 • Lekkere lunches en leuke personeelsfeesten;
 • Een organisatie dat investeert in haar personeel.

Wat wij vragen

Qua kennis en ervaring vragen wij niet veel. Het is wel belangrijk om de juiste "drive" en leergierigheid te hebben. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Ambitie heeft om de techniek in te gaan;
 • Per direct beschikbaar is;
 • Woonachtig is in de omgeving van Elst (Arnhem / Nijmegen);
 • Een rijbewijs heeft.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een zeer innovatief en modern bedrijf, gelegen bij Elst tussen Arnhem en Nijmegen, dat zich richt op andere bedrijven. Hun klanten zitten door heel Nederland en ze werken veel samen met openbaar vervoerders. Het is een bedrijf dat investeert in haar personeel door middel van een dagelijks gezamenlijke luxe lunch en meerdere personeelsuitjes door het jaar heen. Daarnaast krijgen alle medewerkers de juiste trainingen en cursussen en wordt de ervaring beloond.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen wij eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent