Operator/Productiemedewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Heb werk ervaring als operator in een productie omgeving? Wil je graag werken in 2-ploegen en kun je met eigen vervoer in Groot-Ammers komen? Op zoek naar een baan voor de langere termijn?

Over de functie

In de functie van operator/productiemedewerker op de afdeling Fabricage maak je in een team verf door grondstoffen te mengen volgens de instructies op een productie bon. Dat is heel precies werk. De kwaliteit van het eindproduct ligt dus voor een groot deel in jouw handen. Op de Vulafdeling ga je in een team de machines bedienen die verschillende soorten verf in blikken afvullen. Hierbij streef je naar hoge snelheid met een goede kwaliteit. Dus flink aanpakken en tegelijk ook heel precies werken, volgens de instructies.

Elke werkdag start met een overleg samen met je collega’s over hoe het werk beter en veiliger kan. Jouw ideeën zijn daarbij zeer welkom. Er wordt van maandag t/m vrijdag productie gedraaid in twee ploegen: van 6.15 tot 14.30 uur of van 14.15 tot 22.30 uur. Je bent dus altijd in het weekend vrij! Omdat de locatie lastig is te bereiken met openbaar vervoer is het handig dat je beschikt over eigen vervoer.

Werkervaring als operator en/of VAPRO diploma is geen vereiste. Dus wil jij dit vak graag leren? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!!

Wat wij bieden

• Werk voor de langere termijn met de mogelijkheid tot een vast dienstverband
• Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2100,- en € 2500,-
• Ploegentoeslag van 11,25%
• Vanaf 9 kilometer een reiskostenvergoeding


En dat op ongeveer 30 minuten van Utrecht, Rotterdam en Gouda. Tegen de files inrijden is dus wél mogelijk + gezien de start en eind tijden zul je sowieso weinig last hebben van files.

Wat wij vragen

• Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
• VMBO diploma en/of MBO 2
• 1 a 2 jaar ervaring in een productieomgeving is mooi meegenomen. GEEN vereiste!
• Affiniteit met techniek
• Kennis Microsoft Office
• Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse of Engelse taal

Over het bedrijf

Deze organisatie heeft passie voor verf. Zij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij zij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Het merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door hun klanten vertrouwd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en ze zijn actief in meer dan 80 landen. Op de locatie in Groot-Ammers, waar jij te werk wordt gesteld, werken gemiddeld 70 personen. Wereldwijd zijn dit er 35.000.

Solliciteren

WerkTalent is al jaren partner van de organisatie en verzorgt graag de werving en selectie van de nieuwe collega. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook met ons plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Meer weten of snel reageren? Bel of app dan naar Milena op: 0630198936 of milenaradonjic@werktalent.com

Deel via social media:
Milena Radonjic

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent