Ervaring opdoen in de autotechniek? Wordt bandenmonteur!

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Leiden
Salaris € 1700,- tot € 1850,- per maand
Direct naar:
Wil je ervaring opdoen in de autotechniek en meteen lekker bijverdienen voor de feestdagen? Voor de gezelligste universeel garage van Nederland zijn wij per direct op zoek naar bandenmonteurs!

Over de functie

Dagelijks zet je je met je collega bandenmonteurs in om zo soepel en efficiënt mogelijk de zomerbanden van klanten om te wisselen voor winterbanden. Dit kunnen banden zijn die al om een velg liggen, maar ook losse banden die gemonteerd en gebalanceerd moeten worden. Hoe dit in zijn werk gaat? Dat ga je allemaal leren in een 2-daagse opleiding op de eigen academie van de klant, waar je na afloop ook een certificaat voor ontvangt! Na het wisselen van de banden loop je samen met de klant rond de auto om de werkzaamheden door te nemen en in het bijzijn van de klant de wielbouten nog een keer na te trekken.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week;
  • Een tijdelijke baan, in ieder geval van 4 oktober t/m 20 december 2019. Bij goed functioneren kan dit verleng worden;
  • Een startsalaris vanaf €1850, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Op academie ga je in 2 dagen alles leren over het wisselen. Na afloop zal je hier een certificaat voor ontvangen;
  • Beschikking over het beste en nieuwste gereedschap.

Wat wij vragen

Naast een positieve, klantgerichte instelling is het een pré als je al wat ervaring hebt opgedaan in de techniek.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is met 150+ filialen in onder andere Leiden, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, 1500+ medewerkers en meer dan een miljoen zakelijke en particulieren klanten één van de grote spelers in Nederland. Goede kwaliteit, uitstekende service, klantgerichtheid en lekkere koffie staan hoog in het vaandel!

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent