Verhuizer computerapparatuur

Opleidingen MBO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1600,- tot € 1900,- per maand
Direct naar:
Ben jij fysiek fit en heb jij affiniteit met systemen (ICT)? Wel eens als verhuizer gewerkt in dienstverband of in je vrije tijd? LEES DAN VERDER!

Over de functie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar ICT verhuizers die op project-basis willen werken. Je taken bestaan uit het loskoppelen en het aansluiten van computers op verschillende locaties waaronder de Hogeschool Rotterdam en het Erasmus MC. Bij het loskoppelen van de computers is het van belang dat de werknemers op locatie ongestoord hun werk kunnen doen. Vervolgens moeten de computers verhuisd worden. Hierbij komt dus tilwerk kijken.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je gaat op eigen gelegenheid naar de opdrachtgever. Bij locatie verzamel je met andere ICT verhuizers bij de voorman of de planner. Er wordt overleg gepleegd om de dagplanning door te nemen. Uiteraard komt hier een bakje koffie bij kijken. Wanneer de planning duidelijk is kruip jij onder bureaus om de betreffende computers los te koppelen. Wanneer je de computers hebt losgekoppeld, gaan ze in een aangewezen krat. Deze computers moeten vervolgens naar een andere locatie of de vrachtwagen gebracht worden. Nu is het tijd om de nieuwe computers aan te sluiten. Hierbij is het van belang dat jij nauwkeurig alle kabels aansluit. Wanneer de oude computers zijn verhuisd en de nieuwe computers werken is jouw taak voldaan.

Wat wij bieden

 • Bruto uurloon tussen de €9,18 en €10,74;
 • TLN vergoeding van €0,62 netto per uur;
 • Mogelijkheid om 10 tot 50 uur per week te werken, bij gebleken geschiktheid werk voor een langere periode;
 • Standplaats: Rotterdam;
 • Bijbaan/Parttime functie/ Fulltime tijdelijk dienstverband op oproepbasis.

Wat wij vragen

 • Je bent fysiek in staat om tilwerk uit te voeren;
 • Je bent representatief (verzorgde en nette uitstraling);
 • Je bent in het bezit van een VCA diploma of je hebt de bereidheid deze te halen;
 • Je hebt recent een VOG aangevraagd; of kan deze zo spoedig mogelijk aanvragen
 • Je kan op eigen gelegenheid naar verschillende opdrachtgevers in Rotterdam;
 • Je hebt affiniteit met systemen;
 • Ervaring in de verhuizing of ICT is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en spoedverhuizingen. Ze verzorgen alle zakelijke verhuizingen in de breedste zin van het woord; kantoren, magazijnen, archieven, laboratoria, fabrieken, ziekenhuizen, scholen. Hoe groot, gevoelig of omvangrijk de vraag of opdracht ook is: bij onze opdrachtgever weet je zeker dat aan elk detail wordt gedacht. Medewerkers op de opdrachtlocatie kunnen altijd ongehinderd hun werk voortzetten. Daarnaast kost het klanten geen minuut van hun tijd.

Solliciteren

Ben jij de verhuis topper die wij zoeken? Solliciteer dan direct of mail je CV naar bodenotter@werktalent.com. Vergeet niet je meest recente CV in te voegen. Tot snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent