Operator Blisterlijn mooi Werk/ Goed loon

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2400,- tot € 2800,- per maand
Direct naar:
Ambieer jij een vaste baan als operator farmacie bij een groeiend bedrijf?

Over de functie

Als operato ben je verantwoordelijk voor het gehele inpakproces. Je bedient de machine en assisteert bij het ombouwen van meerdere blister- en verpakkingslijnen. Daarnaast los je kleine storingen op, help je met het inpakken van producten en registreer je deze in het systeem.

Tijdens het verpakkingsproces voer jij controles uit ter bewaking van de kwaliteit, stuur je een inpakker aan en ben je alert op afwijkingen in het productieproces.

Naast bovengenoemde werkzaamheden spring je, indien daar tijd voor is, bij op de inpakafdeling en help je jouw collega's met het inpakken van de medicijnen.

Aan het einde van de dienst ben jij verantwoordelijk dat de blisterlijn, machineonderdelen en de productielijn goed worden schoongemaakt. Dit doe je samen met je collega’s, maar de eindverantwoording ligt bij jou.

Wat wij bieden

Wie bieden jou:
Vast werk met een uitzicht op een vast dienstverband bij de klant
Je gaat 36 uur per week werken in een 4 ploegendienst. Op zaterdagavond tot 22:00 uur zondagavond wordt er niet gewerkt.
06:00 uur - tot 14:00 uur 14:00 uur tot 22:00 uur 22:00 uur tot 06:00 uur
Topsalaris conform CAO en ligt op uurbasis op € 12,89 per uur exclusief 39% ploegentoeslag. Brutomaandloon komt op € 2795-
Reiskosten worden vergoed vanaf 10 km enkele reis

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die:
Technisch inzicht heeft op VMBO niveau
Enkele jaren ervaring heeft in een productie omgeving;
De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift;

Over het bedrijf

Het bedrijf in Leiden waar jij aan de slag gaat is een wereldwijde speler in de farmaceutische industrie. In Nederland richt het bedrijf zich op de productie en de verpakking van een hoogwaardig assortiment geneesmiddelen.

In het productieproces werken ongeveer 140 werknemers verspreid over een aantal afdelingen. Er heerst een goede werksfeer en je collega's zijn altijd bereid elkaar te helpen.

Solliciteren

Ben jij onze vaste medewerker? Mail ons, bel of stuur een WhatsApp naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent