Grondwerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 2000,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Elke week € 500 opscheppen? Als grondwerker weet je je schep te hanteren en de handen uit de mouwen te steken. Jij werkt graag buiten en kan tegen een stootje.

Over de functie

Jij zorgt ervoor dat alle graafwerkzaamheden soepel verlopen, je legt rioleringen en leidingen bloot en je steekt voor zodat de graafmachine het af kan maken.

Voor de schep de grond in kan, haal jij tegels of grondplaten weg en wanneer het graafwerk voorbij is leg jij alles weer op zijn plek.

Kortom, jij bent onmisbaar in deze full time baan bij het aanleggen en onderhouden van kabels, putten, woonwijken, sportcomplexen, wegen en rioleringen.

Wat wij bieden

Je verdient tussen de € 2000 en € 600 bruto per maand
Je krijgt werkschoenen en overige PBM van ons
Je ontvangt wekelijks je loon

Wat wij vragen

Ervaring in het grondwerk of het vak graag willen leren
Je weet van aanpakken en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken (fulltime).
Je bent in het bezit van een geldige VCA of bent bereid om deze te behalen.
Je hebt rijbewijs en auto (meerijden is soms een optie).

Over het bedrijf

Onze klant werkt voornamelijk in het gebied tussen Amsterdam - Rotterdam - Den Haag en is al meer dan 50 jaar actief in de grond-, weg- en waterbouw (gww) en cultuurtechnische werken. Specialisaties zijn Grondverzet, Machineverhuur, Transport en het uitvoeren van cultuurtechnische werken.

Met ambitie, vakkennis, goed opgeleide collega's en een uitgebreid machinepark, werk jij full-time aan kleine en grote projecten.

Solliciteren

Is dit nou echt de jouw ding en zijn wij opzoek naar jou? Solliciteer dan op deze functie! Vragen of meer informatie? Mailen, bellen of WhatsAppen kan naar Maikel van der Sloot! E-mail: maikelvandersloot@werktalent.com || Tel. : 06-53933995 of 071-3030150

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent