Servicecoordinator Hijs en Hefmiddelen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Katwijk
Salaris € 2500,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Direct full time in dienst bij een mooie opdrachtgever als servicecoordinator! Heb jij verstand van techniek, kan jij werk voorbereiden en aansturing geven aan 8 servicemonteurs. Dan is deze baan bij deze kraanspecialist voor jou de uitdaging!

Over de functie

In de rol van service-coordinator/ planner zorg jij voor de aansturing van de buitendienst. Je plant de opdrachten in en zorgt er voor dat de servicemonteurs de juiste gereedschappen en producten mee op pad krijgen.

Jij bent het aanspreekpunt van klanten als het gaat om storingen en weet de servicemonteurs zo in te plannen dat elke storing tijdig verholpen wordt. Voor deze functie is het dan ook belangrijk dat je goed kan plannen en dat je de servicemonteurs van de juiste informatie voorziet.

Het werk is uitdagend en geen een dag is hetzelfde, je moet soms afwijken van jouw ideale planning, jouw flexibiliteit en vindingrijkheid komen tot leven als het gaat om problemen oplossen. Daarnaast blijf je je richten op de lange termijn met het maken van planningen.

Wat wij bieden

Een fulltime werkweek van 40 uur, waarbij je wekelijks 2 uur ADV opbouwt
Je treed als technisch medewerker servicecoordinator direct in dienst bij de opdrachtgever, je krijgt een tijdelijk contract aangeboden, de intentie van de opdrachtgever is dat je een vast dienstverband gaat krijgen.
Het salaris ligt tussen € 2500 en € 3200 en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Een uitdagende werkomgeving, waarin mogelijkheden zijn jezelf te ontwikkelen

Wat wij vragen

Je beschikt over een technische diploma op MBO-niveau
Je hebt leidinggevende capaciteiten
Je hebt kennis van processen
Je beschikt over ervaring op het gebied van onderhoud, revisie en service-werkzaamheden
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Dit bedrijf nabij Leiden is specialist in hijsoplossingen, met hun passie voor hun werk weten zij voor elke vraag een passende oplossing te vinden.
Zij leveren wereldwijd standaard en custom made kranen, takels hijsmiddelen en onderdelen voor bedrijven in de staalsector, petrochemie, staalbouw en offshore.Solliciteren

Is dit jouw baan, stuur je cv, app je cv of bel voor meer informatie 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent