Callcenter medewerker

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In dit bedrijf kan je je werk combineren met al je andere verplichtingen, je bepaalt namelijk zelf wanneer je werkt binnen de ruime openingstijden. Je bent vrij je eigen beschikbaarheid door te geven, je werkrooster kan er dus elke week anders uitzien.

Er zijn verschillende afdelingen waar jij kan komen te werken. Samen met het team kijk je, waar jij het beste tot je recht komt.
Zo kan je ervoor gaan zorgen dat er nieuwe klanten komen maar zorg je ook voor het behouden van bestaande klanten. Ook kun je 'new business' genereren voor websites als Groupon of werk je als adviseur voor KPN. Jouw enthousiasme weet jij als geen ander over te brengen!

Uiteraard wordt er gezorgd voor uitgebreide betaalde sales training en leer je verkoopsignalen op te pakken. Eenmaal in de lijn luister jij goed naar de klant, ga je enthousiast in gesprek en maak je uiteindelijk die sale.

Op 29 oktober van 15:30 uur tot 19:30 uur kun jij langskomen op de open dag om eens een kijkje te nemen en kennis te maken.
Lijkt jou dit leuk? Meld je aan!

Wat wij bieden

Wat kun jij verwachten?

 • Je start met een betaalde training;
 • Een salaris o.b.v. 40 uur van tussen de €1800,- en €2200,- bruto;
 • Hoge bonussen die nóg meer motiveren;
 • Vast werk;
 • Teamuitjes, lekker gezellig met je collega’s buiten werktijd;
 • Flexibele werktijden, jij kiest wanneer je werkt;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis variërend van € 3,08 tot € 6,15 per dag en reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
 • Uitgebreide doorgroeimogelijkheden: een groot deel van het management is begonnen als callcenter agent.

Wat wij vragen

Wat heb jij nodig?

 • Je weet van aanpakken en bent een doorzetter;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar;
 • Woonachtig in de regio: Tilburg, Breda, Oosterhout.


Verder heb je niks nodig! Met een hoop enthousiasme kom je er wel!
Twijfel jij of dit bij je past? Meld je gewoon eens aan en ga langs bij de open dag.
Wie weet maak je dan al kennis met je toekomstige collega's!


Over het bedrijf

Het bedrijf heeft 800 medewerkers verdeeld over 4 vestigingen die samen met veel plezier samenwerken. Hun doel is om hun eind-klanten: beter en sneller te informeren, te begeleiden bij keuzes en te helpen met het verrichten van aankopen. Dit kan via verschillende moderne manieren zoals via de telefoon, email, chat of andere manieren van communicatie-op-afstand.

In het bedrijf staat de mens centraal. Zij zijn een open en betrokken bedrijf, waar respect en fatsoen hoog in het vaandel staan. Gezamenlijk tot de beste prestaties komen is waar zij hard aan werken.

Solliciteren

Wil je meer informatie over de open dag?
Solliciteer of neem contact op met mij!

Deze functie als telefonisch verkoper is fulltime of parttime (als bijbaan) in te vullen en staat ontzettend goed op je CV!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent