Heftruckchauffeur - 2 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Etten-Leur
Salaris € 1800,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heftruckchauffeur in de verpakkingsbranche bij een co-packing bedrijf regio Breda. Fulltime functie in 2-ploegendienst en dienstverband met uitzicht op vast dienstverband. Er is ook de mogelijkheid om je heftruckcertificaat kosteloos te behalen.

Over de functie

Voor deze klant in de verpakkingsbranche zoeken wij een heftruckchauffeur / logistiek medewerker. Als heftruckchauffeur krijg je diverse en uiteenlopende verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Deze bestaan uit:

  • producten aanleveren voor machine operators;
  • administratieve handelingen rondom voorraad;
  • orderpicken en klaarzetten voor transport in het magazijn;
  • Controle van de goederen en wanneer een pallet verkeerd is geladen laad je deze over op de juiste manier;
  • verantwoordelijk voor een goedlopend logistiek proces;
  • werkzaam onder strenge HACCP-richtlijnen, ook schoonmaakwerkzaamheden betreffen een klein gedeelte van jouw werkzaamheden;


De werkzaamheden vinden plaats in een twee ploegenrooster maar ook in dagdienst.

Wat wij bieden

Een normale full time werkweek bestaat uit een 38,25 uur per week. Er wordt regelmatig overgewerkt en deze uren worden uitbetaald á 125%.

Onze klant biedt een leuke kans als heftruckchauffeur bij een mooi innovatief bedrijf. De functie zal aanvangen op uitzendbasis en na circa een half jaar, bij goed functioneren zal je een contract met vast werk ontvangen van het bedrijf zelf met een eventuele salarisverhoging. Ze volgen geen cao, maar hebben een bedrijfseigen regeling.

Wat wij vragen

Zie jij jezelf al als heftruck chauffeur bij dit bedrijf werken? We zoeken een heftruckchauffeur die minimaal voldoet aan onderstaande eisen, maar het belangrijkste is dat je leergierig bent en beschikt over een werkmentaliteit.

  • woonachtig binnen een straal van ongeveer 20 kilometer; (Tilburg / Rotterdam is helaas te ver).
  • enige ervaring met rijden in een heftruck;
  • In bezit van een geldig heftruckcertificaat is een pré (eventueel haalbaar via WerkTalent).

Over het bedrijf

De klant heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van co-packing en zijn een van de meest professionele en vooraanstaande contractverpakkers in de Benelux.
Ze staan voor kwaliteit, betrouwbaar en beschikken over uitstekende faciliteiten. Hun klantenbestand bestaan uit verschillende A-merkfabrikanten (o.a. Mars, Haribo, Verkade etc.).

Solliciteren

Heb jij altijd al een baan als heftruckchauffeur binnen de verpakkingsbranche, dan is dit je kans om te solliciteren. Dat kan door het sturen van je cv naar lucillebillet@werktalent.com of een WhatsApp te sturen naar 06-12679017

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent