Technisch medewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Moerkapelle
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Zoek je een baan in de metaalrichting waar je je verder kan ontwikkelen? Dan is dit een hele mooie kans!We zoeken voor een mooi bedrijf een medewerker die zich de komende jaren verder kan ontwikkelen.

Over de functie

Je gaat ondersteunend werk verrichten bij het vervaardigen van complete beschermingssystemen voor in de scheepvaart en de Offshore Markt. Het gaat om een full time baan met uitzicht op een vaste baan.

Wat wij bieden

Arbeidsvoorwaarden Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze onderneming is gericht op groei en overzichtelijk met korte communicatielijnen. Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In onze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om.
 

Wat wij vragen

Taken en verantwoordelijkheden Voor deze functie zoeken wij een technisch talent met inlevingsvermogen en de capaciteit om onze orders tot het beste product te maken. Als medewerker werkplaats van de metaalafdeling ben je flexibel, heb je doorzettingsvermogen, ben je stressbestendig en kan goed planmatig werken.
Kwalificaties en vaardigheden een metaal achtergrond is een pre.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een mooi internationaal bedrijf wat een sterke groei door maakt.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie of wil je graag meer informatie? We horen dan graag van je. Je kan ons bereiken op 0180-767001 of je kan een mail sturen naar saschabakker@werktalent.com

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent