Voorman Technische Dienst / Chef Werkplaats

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 3250,- per maand

Functie omschrijving

Als voorman technische dienst / Werkplaats Chef ben je dagelijks verantwoordelijk samen met jouw team voor het onderhoud van onze productiemachines en randapparatuur. Je geeft leiding aan het team en je werkt zelf ook mee aan het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud. Daarnaast zoeken wij iemand die voorraden in de gaten houdt, registreert en aanvult.  Vind je het niet erg om te reizen? Dat komt goed uit, aangezien er één of twee keer per jaar aan jou gevraagd kan worden om mee te werken aan het onderhoud van onze machines op de locaties in het buitenland. 

Wat wij bieden

  • Uitdagende functie met afwisselende taken
  • Fulltime baan (38,75 uur per week)
  • Salaris tussen €2800 en €3250, afhankelijk van ervaring en kennis 
  • Mooi pakket van secundaire voorwaarden (denk aan reiskostenvergoeding, variabele beloning, pensioenregeling en diverse personele verzekeringen)
  • Vast werk met direct indiensttreding

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ervaren persoon op gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring binnen een productieomgeving en je hebt ervaring met het aansturen van een team. Ook spreek je zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Ook ben je:

  • Woonachtig in binnen een straal van 20 km van Hoek van Holland/Westland 
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bereid om incidenteel naar het buitenland te reizen

Over het bedrijf

Wij zijn wereldwijd een leverancier van milieuvriendelijke systemen, containers en substraten voor de tuinbouw sector. Wij zijn over de gehele aarde actief en hebben meerdere productielocaties, waaronder één in Hoek van Holland (in de buurt van Westland en Rotterdam). Voor ons huidige technische dienst team, zijn wij op zoek naar een topper die het in goede banen kan leiden. Momenteel bestaat deze afdeling uit vijf heren en op de productielocatie in Hoek van Holland werken er momenteel in totaal ongeveer 30 personen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd  geraakt in deze functie? 
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Ernst Gram.

Heb je nog vragen? Geen probleem! Ernst is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 via 0174-612690.

Deel via social media:

Ernst Gram

Ernst Gram

06-30 59 31 11
ernstgram@werktalent.com

WhatsApp Ernst Gram      Ga naar instagram van Ernst Gram


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent