Medewerker Elektro met SPOED gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2150,- tot € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Je gaat ondersteunend werk verrichten bij het vervaardigen van complete Anti-Fouling en kathodische beschermingssystemen voor in de scheepvaart en de Offshore Markt. Denk hierbij aan damwanden, olieplatformen, onderzeeërs en windturbines.

Voor onze afdeling paneelbouw, montage en bedrading zijn wij op zoek naar enthousiaste monteurs. Als paneelbouwer assembleer je besturingspanelen. Dit doe je aan de hand van het ontwerp en de schema’s. Je werkt daarbij zowel zelfstandig als in teamverband in de werkplaats.
 

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2150,- en €2300,- afhankelijk van ervaring / leeftijd / niveau;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling dmv trainingen en/of cursussen; Zo kan men doorgroeien naar service monteur buitendienst (binnen en/of buitenland);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
 • Teamuitjes, borrels;
 • Na gebleken geschiktheid kom je in vaste dienst bij onze opdrachtgever.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Gouda, Zoetermeer en omgeving;
 • Een afgeronde relevante technische opleiding Werktuigbouwkunde (WTB) of Elektrotechniek op minimaal MBO niveau;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent full time beschikbaar.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met oplossingen om corrosie tegen te gaan binnen de maritieme en offshore sector. Denk hierbij aan olieplatformen, windparken en schepen. Zowel op het gebied van metaal, mechatronica en elektro zijn hun specialist. Verder heerst er een informele sfeer en zijn zij erg betrokken bij hun medewerkers en bieden zij diverse trainingen en/of cursussen voor hun medewerkers aan.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent