Lekker onderweg zijn? Vertegenwoordiger Detailhandel

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een uitdagende fulltime baan als Winkel Vertegenwoordiger? Kom je graag langs bij winkels? Woon jij in de provincie Utrecht? Dan komen wij graag met jou in contact.

Over de functie

Wij zoeken voor de provincie Utrecht een fulltime enthousiaste Sales Representative of Vertegenwoordiger die het assortiment van onze klant verkoopt aan de detailhandel, zoals supermarkten en winkels.

Wat ga je doen:
Dagelijks bezoek jij ongeveer 10 klanten in jouw werkgebied. De focus in deze functie ligt op het verkopen van extra meters schappen, waar de artikelen van dit bedrijf staan uitgestald.
Stel: een klant heeft nu 1 meter schapruimte van de artikelen binnen de winkel. Jij gaat met de bedrijfsleider van de winkel, ervoor zorgen dat dit bijvoorbeeld 2 meter of meer zal gaan worden. Meer schapruimte betekent natuurlijk méér omzet.
Natuurlijk zorg je er ook voor dat jij regelmatig ook nieuwe klanten binnenhaalt en promoot jij ook nieuwe producten door middel van de verkoop van displays, posters e.d.

Deze functie is voor onbepaalde tijd en het bedrijf biedt jou zelf een contract aan. Je komt dus rechtstreeks in dienst van het bedrijf.

Haal jij de orders en omzetten binnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zoekwoorden: retail, detailhandel, assistent shopmanager, sales, verkoop, buitendienst, winkel, supermarkt, merchandiser, schappen, assortiment, artikelen, supermarktmedewerker, assistent bedrijfsleider, handel, commercieel medewerker, Utrecht Amersfoort, Hilversum, Bilthoven, Zeist, Bunnik, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Soest, de Meern
 

Wat wij bieden

 • Werken voor een bekend en betrouwbaar merk;
 • Salaris tussen € 1.800,00 en € 2.100,00 bruto per maand;
 • Te behalen maandbonus van €250,00 bruto per maand;
 • Bedrijfswagen;
 • Zelfstandig werk en werken vanuit huis.


 

Wat wij vragen

 • Je hebt al één jaar of een paar jaar commerciële werkervaring opgedaan als Sales Representative, Vertegenwoordiger, Supermarktmedewerker, Winkelmedewerker, Assistent Bedrijfsleider of Merchandiser (deze functie is helaas niet geschikt voor kandidaten met meer dan 4 jaar ervaring);
 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding;
 • Je woont in de provincie of stad Utrecht;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Ervaring opgedaan in een supermarkt of als winkelverkoper is mooi meegenomen;
 • Je bent representatief en verzorgd;
 • Je bent een echte verkoper en je wilt orders scoren;
 • Je bent vriendelijk en betrouwbaar.

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde onderneming die een sterke positie heeft opgebouwd binnen de detailhandel. Het assortiment is o.a. verkrijgbaar in supermarkten en winkels.

Solliciteren

Indien je interesse hebt en raakvlakken ziet met jouw werkervaring, lees dan onderstaande informatie eerst even goed door.

Deze functie is uitsluitend geschikt voor kandidaten die minimaal 1 jaar en maximaal 4 jaar commerciële werkervaring hebben opgedaan, gezien de absolute eisen die onze klant aan de achtergrond stelt van geschikte kandidaten.

Wat willen wij van jou ontvangen?
1. Schrijf ons een bondige op de functiegerichte motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom jij voor deze functie een goede kandidaat bent;
2. Stuur ons jouw recent bijgewerkte CV en geef altijd aan wat voor taken jij in jouw functies hebt uitgevoerd;
3. Jouw motivatie en CV kun je sturen middels de button op deze pagina of via de e-mail: almere@werktalent.com

Wij behandelen sollicitaties binnen 48 uur. Indien jij binnen 48 uur van ons geen telefonische of schriftelijke reactie hebt ontvangen, dan kan jij ervanuit gaan dat jij helaas niet door de eerste selectieronde bent gekomen.

Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent