Heftruckchauffeur - ploegendienst

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Leiden
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In deze functie ben je breed inzetbaar in het magazijn. Je houd je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens. De inkomende goederen sla je op de juiste manier op in het magazijn, de uitgaande goederen zet je klaar voor de afdeling transport. Dit doe je met behulp van de heftruck of pompwagen. Ook houd je je bezig met het in- en uitboeken van producten. Tot slot zorg je dagelijks voor een opgeruimd en schoon magazijn.

Wat wij bieden

Een fulltime baan van 40 uur;
Een bruto maandsalaris tussen de €1900 en €2200, exclusief ploegentoeslag;
Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband;
Een baan in de 3 ploegendienst;
Mogelijkheid tot het behalen van een hef- en reachtruck certificaat.

Wat wij vragen

Belangrijk voor deze functie is een goede beheersing van de Nederlandse taal en ervaring op de hef- of reachtruck (certificaat is niet vereist).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezellige en platte organisatie die al decennia lang in Leiden in gevestigd. Er werken 25 medewerkers, waardoor iedereen elkaar bij voornaam kent. Ook op management vlak staat de deur open en kan je altijd even naar binnen lopen. Kortom een opdrachtgever die zijn medewerkers in goede en minder goede tijden bijstaat. Gezelligheid wordt ook veel waarde aan gehecht, zo wordt er meer malen per jaar een uitje georganiseerd in de vorm van bijvoorbeeld een barbecue. Ook ondernemen de medewerkers zelf leuke activiteiten, zoals viswedstrijden of gezamenlijk voetbal kijken.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent