Productiemedewerker met Heftruckervaring voor dagdiensten

Opleidingen HAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Almere
Salaris € 1850,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Salaris tot 2.300 euro bruto per maand! Binnen een internationaal productiebedrijf in Almere kun jij direct aan de slag als productiemedewerker/heftruckchauffeur. Een baan met uitzicht op vaste dienst. Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

Over de functie

De afdeling waar je komt te werken binnen dit internationale productiebedrijf draagt zorg voor het samenstellen van de producten, volgens de specificatie van receptuur.
Voor deze afdeling is WerkTalent Almere per direct op zoek naar een heftruckchauffeur voor het gereedzetten van de grondstoffen voor de recepturen m.b.v. de heftruck. Eventueel assisteren bij het storten van de grondstoffen behoort ook tot de werkzaamheden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De eerste periode werk je als uitzendkracht. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een vast dienstverband.
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt minimaal 1900 en maximaal 2.300 euro bruto per maand.

Wat wij vragen

Uiteraard ben je voor deze vacature in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en heb je ook recente ervaring met het rijden op de heftruck.
Je beheerst de Nederlandse taal en werkt nauwkeurig.
Het betreft een baan met kans op vast dienstverband.

Over het bedrijf

Je komt te werken in het magazijn van één van de bekendste producenten van consumentenartikelen. Het bedrijf bevindt zich op Industrieterrein de Vaart. Binnen het bedrijf werken ruim 200 medewerkers. In het magazijn rond de 80.

Solliciteren

Beschik je over een geldig heftruckcertificaat en heb je recente, aantoonbare ervaring op de heftruck en met werken binnen een magazijn, dan kun je solliciteren.
Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen aan: almere@werktalent.com of door ons te bellen:
WerkTalent Almere: 088 – 99 88 736

Wij zien uit naar jouw reactie!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent